Happy Cocooning vuurtafel rechthoek (bruin) 114 x 87 x 55 cm

€ 699
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 699
Sinds:
4 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
Godu
Telefoon:
020 210 1750
Activiteit:
5 dagen actief op Marktnet
Positie
52.37286,4.938828
Godu
Happy Cocooning vuurtafel rechthoek (bruin) 114 x 87 x 55 cm
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Happy Cocooning vuurtafel rechthoek (bruin) 114 x 87 x 55 cm

Omschrijving:

Deze grote en vooral mooie vuurtafel is vrijwel altijd te gebruiken. Met een mooie bruine kleur is deze vuurtafel een plaatje in uw tuin. De tafel zorgt voor een perfecte sfeer en genoeg warmte, zodat u en uw vrienden tot laat in de avond kunnen genieten van het mooie vlammenspel. De Happy Cocooning vuurtafel is er ook in de rechthoekige vorm in de kleur zwart, grijs, wit en taupe en in een vierkante vorm in de kleur zwart, grijs, wit, taupe en bruin.

NU TIJDELIJKE AANBIEDING! INCLUSIEF:

  • Gasfles (5 kg)
  • Gasdrukregelaar
  • Beschermhoes
Een mooie grote vuurtafel

Deze Happy Cocooning vuurtafel is 107 cm lang, 80 cm breed en 46 cm hoog. Door deze omvang is het een tafel die zeker wel opvalt in de tuin. Ook is het door deze grote omvang mogelijk om enkele borden en bekers neer te zetten op de vuurtafel, zodat u lekker een hapje en een drankje in de tuin kunt doen. Als u toch nog wat extra ruimte wilt voor bekers of borden is het mogelijk om de Happy Cocooning Side tables aan te schaffen. Deze side tables zijn eenvoudig aan te brengen op de zijkant van de vuurtafel.

Het vuur brand door middel van een RVS brander waaraan een gasfles is aangesloten. U kunt deze gasfles onder de tafel neerzetten, zodat u niet tegen een gasfles aan zit te kijken. U zult eindeloos kunnen genieten van uw mooie vlammenspel en door de meegeleverde keramische houtblokken en lavastenen is de brander bijna vrijwel niet zichtbaar, waardoor er een natuurlijker beeld is. De warmte wordt geregeld met een draaiknop aan de zijkant van de vuurtafel. Het vermogen is 19,5 kW en dat betekend dat er gegarandeerd warmte is voor iedereen die rond om de vuurtafel zit.

Gemaakt van sterk composiet

Deze vuurtafel is gemaakt van composiet, dat is materiaal wat bestand is tegen zowel extreme hitte als winterse koude. Doordat de vuurtafel bestand is tegen deze temperaturen is het mogelijk om de vuurtafel het gehele jaar in de tuin te laten staan. Om ook eventuele andere schade tegen te gaan is het slim om de meegeleverde PVC beschermhoes te gebruiken. Als u de vuurtafel zo af en toe schoon wilt maken dan raden wij u aan om dat met een vochtig doekje te doen die u in lauwwarm water doet. Maak de vuurtafel nooit schoon met een schuurspons. Als u de tafel onderhoudt zoals aangegeven dan blijft uw vuurtafel er altijd perfect uit zien. De tafel heeft wat weg van beton, maar het is lang niet zo zwaar.

Deze bestelling wordt geleverd inclusief:

  • 4 keramische houtblokken
  • Lava stenen met een gewicht van 6 kilo
  • Een CE goedgekeurde rubberen gasslang met een lengte van van 250 cm


Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Happy Cocooning
  • SKU (eigen artikel code): SRS6510W

http://www.godu-tuin.nl/ Advertentienummer: 38097633
Link: