Happy Cocooning teakhout statafel (antraciet) 76 x 76 x 100

€ 1.049
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 1.049
Sinds:
4 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
Godu
Telefoon:
020 210 1750
Activiteit:
5 dagen actief op Marktnet
Positie
52.37286,4.938828
Godu
Happy Cocooning teakhout statafel (antraciet) 76 x 76 x 100
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Happy Cocooning teakhout statafel (antraciet) 76 x 76 x 100

Omschrijving:

Deze statafel van het Nederlandse merk Happy Cocooning heeft een ingebouwde vuurtafel. Hiermee voegt u een bijzonder warme invloed toe aan uw tuinhoek of lounge-corner in de tuin. Kies voor sfeer en gemak met de teakhouten vuurtafel in statafel uitvoering!

NU TIJDELIJKE AANBIEDING! INCLUSIEF:

  • Gasfles (5 kg)
  • Gasdrukregelaar
  • Beschermhoes
Een trendy statafel met ingebouwde vuurtafel van Happy Cocooning

Deze teakhouten statafel heeft een ingebouwde vuurfunctie die functioneert door middel van een gasbrander. Deze brander is aangesloten op een gasfles die onzichtbaar in de tafel is verwerkt. Middels een mooi weggewerkt bedieningspaneel van RVS stelt u zelf de vlamgrootte in van het vuur! Het mooie aan deze tafel is dat het vuur geheel natuurlijk aandoet. De gasbrander is immers volledig onzichtbaar weggewerkt met lavastenen en houtblokken die u meegeleverd krijgt! Het grote voordeel van een gasvuur boven een houtvuur is het feit dat u geen last heft van wegspringende vonken en rookontwikkeling tijdens het branden. Tevens dooft u het vuur simpelweg met een draai aan de knop.

Kies voor stijl en een duurzame vuurtafel met antraciet blad

Deze vuur-statafel heeft een antracietkleurig blad. Dit blad is vervaardigd uit duurzaam en veilig composiet en is kleurecht. Wilt u toch liever een statafel met een zwart blad? Ook deze vuurtafel kunnen wij leveren. Maak optimaal gebruik van uw statafel in teakhout door toevoeging van een (afzonderlijk te bestellen) grillrek, een side-table of zelfs een bijpassende wijnkoeler! Zo heeft u uw barbecue altijd bij de hand.

De uitvoering van de vuurtafel in antraciet

Deze vuurtafel heeft een handig formaat van 76 x 76 x 100 cm en werkt op een gasbrander met een capaciteit van 19,5 kW. De teakhouten tafel heeft een elektronische ontsteking met thermokoppel en is uiteraard CE gecertificeerd en voldoet aan de veiligheidseisen. Met zijn prachtige ontwerp en sfeervolle vuur is deze tafel een echte aanwinst voor iedere tuin!

Deze bestelling wordt geleverd inclusief:

  • 4 keramische houtblokken
  • Lava stenen met een gewicht van 6 kilo
  • Een CE goedgekeurde rubberen gasslang met een lengte van van 250 cm


Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Happy Cocooning
  • SKU (eigen artikel code): SRS6504HTSA

http://www.godu-tuin.nl/ Advertentienummer: 38097639
Link: