Happy Cocooning Cocoon Table top vierkant (zwart)m 61 x 61

€ 399
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 399
Sinds:
4 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
Godu
Telefoon:
020 210 1750
Activiteit:
5 dagen actief op Marktnet
Positie
52.37286,4.938828
Godu
Happy Cocooning Cocoon Table top vierkant (zwart)m 61 x 61
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Happy Cocooning Cocoon Table top vierkant (zwart)m 61 x 61

Omschrijving:

U zoekt nog een haardvuur voor in de tuin maar u heeft al een mooie buitentafel staan? Dan biedt Happy Cocooning met de Table Top een uitkomst. Deze Table top is namelijk een gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen haardvuur. Hiermee wordt uw buitenhoek een stuk gezelliger.

Hoe plaatst u de Happy Cocooning Table Top?

De montage van de Table Top is heel eenvoudig: u kunt deze neerzetten waar u wilt en eventueel later nog verplaatsen. Het enige wat u hoeft te doen is de Table Top op een gasfles aansluiten. Laat de lange zomeravonden maar komen!

Materiaal

De Table top (61 x 61 x 15 cm) is gemaakt van zwart composiet (mocht u dat wensen dan is deze ook te verkrijgen in de kleur antraciet). Dit is een sterk materiaal wat goed bestemd is tegen hitte en kou. Dit betekent dat u de haard eventueel gewoon buiten kunt laten staan. De RVS-brander (12 kW) wordt netjes afgedekt door de houtblokken en lavastenen, waardoor het haardvuur bijna niet te onderscheiden is van een echt gestookt haardvuur. Het geheel weegt 29,5 kg en is dus te tillen.

Gebruik van de vierkante Table Top

De haard is eenvoudig aan te steken door gebruik van de elektrische ontsteking. De bediening hiervan bevindt zich op een RVS bedieningspaneel, tezamen met een draaiknop om de hoogte van de vlam in te stellen. Dus mocht u nog een buitenhoek willen verwarmen en gezellige zomeravonden willen verlengen, dan is de Happy Cocooning Table Top een gebruiksvriendelijke oplossing.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Happy Cocooning
  • SKU (eigen artikel code): SRS6501TZ

http://www.godu-tuin.nl/ Advertentienummer: 38097640
Link: