Happy Cocooning Cocoon Table top vierkant (antraciet) 61 x

€ 399
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 399
Sinds:
4 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
Godu
Telefoon:
020 210 1750
Activiteit:
5 dagen actief op Marktnet
Positie
52.37286,4.938828
Godu
Happy Cocooning Cocoon Table top vierkant (antraciet) 61 x
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Happy Cocooning Cocoon Table top vierkant (antraciet) 61 x

Omschrijving:

De Happy Cocooning Table Top is een haardvuur dat zo op tafel getoverd wordt. Indien u al een mooie buitentafel heeft staan en u nog een haard zoekt, dan is deze Table Top aan te raden. De haard is namelijk makkelijk aan te steken en makkelijk te (ver)plaatsen.

De vierkante Happy Cocooning Table Top vuurtafel

Het monteren blijkt een groot woord, want de Table Top plaatst u simpelweg op de gewenste plek en sluit u aan op een gasfles. Uiteraard zou u de tafelhaard ook nog kunnen verplaatsen. In elk geval kunt u elke tafel van een gezellig vuur voorzien!

Het materiaal

De vierkante Table Top (61 x 61 x 15 cm) bestaat uit composiet en RVS. Het composiet heeft de kleur antraciet, maar mocht u de kleur zwart wensen dan is dit ook mogelijk omdat het model in twee kleuren te bestellen is. Ook is er een rond model verkrijgbaar. De haard oogt zwaar, maar is dit in werkelijkheid niet (29,5 kg en dus tilbaar). Wel is het hitte- en koubestendig, waardoor u de Table Top eventueel het hele jaar door buiten zou kunnen laten staan. Het bedieningspaneel is van RVS, als ook de brander (met een vermogen van 12 kW).

Gebruiksvriendelijkheid gegarandeerd

Het ontsteken van de haard gebeurt door middel van een elektrische ontsteking op het RVS bedieningspaneel. Dit is dus heel eenvoudig en tevens ondervindt u geen hinder van vonken en rook, wat natuurlijk wel zo prettig is aan tafel. U kunt de vlammen bovendien in hoogte verstellen door de draaiknop ernaast te gebruiken. Dus mocht u uw buitentafel van een warmtebron willen voorzien, dan is de Happy Cocooning Table Top een gebruiksvriendelijke kandidaat.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Happy Cocooning
  • SKU (eigen artikel code): SRS6501TA

http://www.godu-tuin.nl/ Advertentienummer: 38097634
Link: