Happy Cocooning Cocoon Table top rond (zwart) 61 x 61 x 15

€ 399
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 399
Sinds:
4 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
Godu
Telefoon:
020 210 1750
Activiteit:
5 dagen actief op Marktnet
Positie
52.37286,4.938828
Godu
Happy Cocooning Cocoon Table top rond (zwart) 61 x 61 x 15
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Happy Cocooning Cocoon Table top rond (zwart) 61 x 61 x 15

Omschrijving:

Elke buitentafel heeft baat bij een gezellig haardvuur, vooral als de avonden frisser zijn. Dus heeft u al een mooie buitentafel staan en bent u op zoek naar een manier om het terras te verwarmen? Dan zou de Happy Cocooning Table Top in de ronde vorm een goede keuze zijn.

Eenvoudige montage en direct sfeer

De Table Top is op elke gewenste tafel te plaatsen en ook weer te verplaatsen. Het enige wat u hoeft te doen is de haard op de tafel te plaatsen en aan te sluiten op een gasfles. U zet de haard aan en de tafel is direct gezellig!

Gemaakt van kwalitatief materiaal

Deze ronde tafelhaard (met een diameter van 61 cm en een hoogte van 15 cm) is van composiet gemaakt. Dit is een zeer sterk materiaal wat zowel tegen extreme hitte als kou bestendig is. U zou de haard dus eventueel het gehele jaar buiten kunnen laten staan. In deze variant is het composiet zwart van kleur, maar mocht u de voorkeur geven aan antraciet dan is deze variant ook te bestellen. De haard weegt 29,5 kg en is dus te tillen. Het bedieningspaneel is van RVS.

Een vuurtafel die eenvoudig in gebruik is

Deze Table Top is dus eenvoudig te (ver)plaatsen. Nog eenvoudiger is het aansteken van het vuur. Hiervoor hoeft u enkel de elektrische ontsteking te gebruiken die zich op het RVS bedieningspaneel bevindt. Hiermee tovert u in een handomdraai het vuur op tafel. De vlam kunt u vervolgens ook nog hoger of lager zetten door aan de draaiknop ernaast te draaien. Dus mocht u een bepaalde buitentafel van een gezellig haardvuur willen voorzien, dan is de Table Top een geschikte, gebruiksvriendelijke optie.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Happy Cocooning
  • SKU (eigen artikel code): SRR6501TZ

http://www.godu-tuin.nl/ Advertentienummer: 38097638
Link: