Explode Literinhoud: 250ml

€ 20,95
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 20,95
Sinds:
1 week
Gezien:
4 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Urban Gardening Store
Telefoon:
+31 (0)10 2036040
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.88901,4.486021
Urban Gardening Store
Explode Literinhoud: 250ml
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Explode Literinhoud: 250ml

Omschrijving:

Dutch Pro Explode is de bloesem verrijker bij uitstek, die de in volle bloei staande plant van alle voedingsstoffen voorziet die het nodig heeft in deze fase. Deze bloesem verrijker, bestaande uit verscheidene microvoedingstoffen, vitaminen en zuren, zorgt voor een explosieve uitharding van de bloesem. Tevens verbetert Dutch pro Explode het fotosynthetische proces en wordt de weerstand verhoogd om bacteriële ziektes en schimmels te voorkomen. De hoogwaardige kwaliteit componenten worden volledig door de plant opgenomen en laten geen residu of ballaststoffen achter.

Gedurende de bloeifase is een plant zich aan het voorbereiden om bestuift te worden. Een plant bereidt zich voor door bloesems te laten groeien, zodat stuifmeel overgebracht kan worden om de vrouwelijke plant te bevruchten.

Planten gebruiken hierbij veel energie. Daarom is het van vitaal belang dat planten voldoende energie krijgen om volledig tot bloei te komen. Planten produceren energie door een proces genaamd ‘fotosynthese’. Hierbij produceert een plant energie door koolstofdioxide vanuit de lucht, lichtbron, en water & voedingsstoffen uit de bodem om te zetten in energie. Alleen groene bladeren die voldoende chlorofyl hebben, nemen deel in het fotosynthese proces en maken glucose aan. Daarom is een tekort aan voedingsstoffen, waarbij bladeren geel verkleuren en het chlorofyl gehalte afneemt, funest voor een plant en weerhoudt het de plant van een uitbundige bloei.

Dutch pro Explode zorgt ervoor dat planten alle noodzakelijke voedingsstoffen opnemen die nodig zijn voor een explosieve uitharding van de bloesem. Het verhoogt de weerstand tegen schimmels- en kwaadaardige bacteriën. Tevens zorgt Explode ervoor dat het bladgroen in de bladeren verbeterd en de hoeveelheid chlorofyl toeneemt. Dit verbetert het fotosynthetische proces. Chlorofyl zet water en voedingsstoffen namelijk om in glucose. Dit met het resultaat dat licht, koolstofdioxide, en water & voedingsstoffen in nog meer glucose worden omgezet, waardoor de bloesems en fruit explosief in gewicht en zoetigheid toenemen.

Voordelen van Dutch Pro Explode:
 • Stimuleert een explosieve uitharding van de bloesem
 • Verbetert de weerstand tegen ziektes
 • Optimale opname door de plant
 • Verbetert het fotosynthetische proces
 • Geen extra pk 13/14 nodig
 • Geschikt voor elk irrigatiesysteem
 • Geen residu

Veiligheidsinformatie van Dutch Pro Explode:

 • Niet voor inwendig gebruik.
 • S2: Buiten bereik van kinderen houden.
 • S26: Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen.
 • Draag geschikte kleding.
 • Schudden voor gebruik.
Dosering van Dutch Pro Explode:

100 ml per 100 liter water (1:1000), Schudden voor gebruik.Over ons
De Urban Gardening Store te Rotterdam is 20 jaar geleden opgericht met een simpele, maar heldere doelstelling: Het beschikbaar maken van kwalitatief goede producten voor de binnen- en buitenteelt tegen de scherpste prijs. 
Urban Gardening Store heeft een enorm assortiment waar vrijwel alles uit de voorraad leverbaar is: Van kweektenten tot aan belichting, substraten en alle andere benodigde kweekspullen zijn binnen uw online-omgeving.
Mocht u toch liever langskomen in onze winkel, heten wij u ten alle tijden welkom in onze zaak in Rotterdam!

Gegevens:
Pleinweg 240a (Bij de Maastunnel)
3083EZ Rotterdam

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
zondag: gesloten

Contact:
Telefoon: 010 - 484 37 52
E-mail: info@urbangardeningstore.nl

Specificaties:
http://www.urbangardeningstore.nl/ Advertentienummer: 47812289

Meer advertenties van Urban Gardening Store

Link: