Envirofit COOX M-5000 hout kooktoestel handige bbq

€ 109,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 109,95
Sinds:
1 week
Gezien:
19 keer
Plaats:
Olst, OV
Adverteerder:
MultiFlame
Telefoon:
0570526651
Activiteit:
13 jaar actief op Marktnet
Positie
52.34064,6.13815
MultiFlame
Envirofit COOX M-5000 hout kooktoestel handige bbq
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Envirofit COOX M-5000 hout kooktoestel handige bbq

Huis, Tuin en Inrichting > Tuin en Terras > Barbecues en Vuurkorven

Kenmerken:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
Omschrijving:

Beschrijving

Envirofit COOX M-5000 hout kooktoestel

Beschrijving:
Met de COOX stove Hout Kooktoestel kookt u snel, éénvoudig en uiterst efficiënt op sprokkelhout. Waar u ook bent. U kunt ook een barbecue opzet stuk bij ons bestellen zodat u de COOX rocketstove ook perfect als barbecue kan gebruiken! Neem deze houtstoof mee als u gaat picknicken, tijden het kamperen of gebruik de COOX stove Hout Kooktoestel gewoon in de tuin. De geavanceerde gepatenteerde techniek zorgt ervoor dat de stoof al binnen 1 minuut een hoge temperatuur bereikt zodat u vrijwel direct kunt beginnen met koken. Zorg voor een paar aanmaakblokjes, een pan, wat sprokkelhout en klaar! U kunt grillen, bakken, wokken en ook stoven. U heeft zo altijd uw mini kookfornuis bij de hand! U kunt de COOX rocketstove ook eenvoudig meenemen gezien het formaat. Zelfs op de fiets!

-Veilig en gecontroleerd koken
-COOX goede doelen actie (Hier 1 daar 1) ondersteunt mensen in ontwikkelingslanden.
-80 % minder CO2 uitstoot dan op open vuur
-Binnen 1 minuut een hoge tempratuur en gereed om op te koken!
-Gassen en schadelijke rook met 80 % gereduceerd
-tot 60 % minder houtverbruik, uiterst efficiënt!
-Kooktijd met 50 % versneld!
-Compact en licht genoeg om makkelijk mee te nemen
-Hightech, lange levensduur
-Prachtig design

Geen last van rook! Door de speciale rand en vormgeving van de verbrandingsruimte heeft u geen last van rook. Deze wordt namelijk samen met andere gassen tot 80 % verminderd! Door de speciale techniek worden de rook en andere gassen namelijk terug geleid naar het vuur en verbrand. Het houtverbruik ligt tot 60 % lager en de kooktijd kan met 50 % worden versneld. Let op: gebruik geen groen/nat vochtig hout. Alleen droog hout. Gebruik ook geen plastic. Laat verder geen brandend hout uitsteken aan de voorkant. Hierdoor verkleurt de stoof. Maak de stoof niet schoon met water.
Bestel ook het Coox Dubbel kookstoestel!
Kook buiten op twee pitten op een Coox. Bereid buiten een complete maaltijd voor. Het COOX dubbel kooktoestel past op de COOX oranje G-3300 en de COOX black M-5000

Specificaties:
-Merk: COOX (onderdeel Envirofit)
-Gewicht: 4.5 kg
-Hoogte: 28 cm
-Doorsnede: 32 cm.
-Kleur: Zwart
-Materiaal : Gietijzeren topplaat, stalen buitenkant afgezet met kunststof hittebestendige handvatten, lichtgewicht en hittebestendig isolatiemateriaal, gepatenteerd metaal legering voor bekleding vuurkamer, lichtgewicht bodemplaat gemaakt van hittebestendige samengesteld steen.

In de verpakking:
COOX Stove Hout Kooktoestel Zwart
Gebruiksaanwijzing

Let op: excl. houtrekje (Apart te bestellen)

Envirofit International Ltd. is een non-profit organisatie, wereldwijd marktleider op het gebied van distributie en ontwikkeling van Clean Cook Stoves.
Envirofit is een Amerikaanse organisatie die zich richt op het ontwikkelen en produceren van non-food producten met een lage milieubelasting. In samenwerking met de afdeling Energy Conversion Laboratory van de Colorado State University en Shell Foundation heeft Envirofit onder andere kook- en barbecuesystemen ontworpen die design, duurzaamheid, kwaliteit en toepasbaarheid samenbrengen.
Envirofit heeft dankzij een jarenlange ervaring in productontwikkeling, deelname aan en organisatie van duurzame kookprojecten, gebruik makend van eigen testcentra de meest zuinige, efficiënte en duurzame kook- en barbecuesystemen ontwikkeld. Deze kook- en barbecuesystemen van Envirofit passen heel goed bij de vele kookmomenten die

http://multiflame.nl/ Advertentienummer: 34305977
Link: