Aptus Regulator 250ml

€ 59,95
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 59,95
Sinds:
2 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Rotterdam, ZH
Adverteerder:
Urban Gardening Store
Telefoon:
+31 (0)10 2036040
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.88901,4.486021
Urban Gardening Store
Aptus Regulator 250ml
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Aptus Regulator 250ml

Omschrijving:

Aptus Regulator is een booster die de gehele cyclus te gebruiken is en het ondersteunt zowel de groei- als de bloeifase. Door het toevoegen van regulator van Aptus wordt het plantje sterker, krijgt het dikkere tengels en is beter tegen stress bestand.

Voedingsstoffen worden beter opgenomen en het droge stof gehalte word verhoogd door compacte groei. Door het gebruik van Aptus Regulator kan de plant ook beter tegen extreme omstandigheden en zorgt de regulator voor een ongestoorde groei en bloei en zo ook voor een optimale opbrengst.

Voordelen van Aptus Regulator

  • Versterkt plant en biedt weerstand in stress situaties
  • Beschermt tegen warmte stress
  • Verbetert opname voedingsstoffen
  • Verhoogt droge stof gehalte door compacte groei
  • Kortere internode afstand
  • Groenere en veerkrachtige bladeren
  • Dikkere stengels

Tips & Trucs

Voeg de Aptus Regulator altijd als eerste in het voedingsvat als dit helemaal gevuld is met schoon water. Met de Aptus Regulator blijft de plant compact. De afstand tussen de vertakkingen (internodes) wordt heel regelmatig. Als planten te groot dreigen te worden kan met het hoger doseren van de Regulator de groei in de hoogte worden geremd. Met de Regulator kunnen planten veel hogere temperaturen aan. Tot 40°C blijft de plant gewoon groen groeien en bloeien. Regulator verhoogt het droge stof gehalte, dit levert dan weer bij het indrogen een paar procent voordeel op! Maak een vat met Regulator binnen 3 dagen op.

Samenstelling

Aptus Regulator bestaat uit een mix van sporenelementen met als belangrijkste element kiezelzuur. Het kiezelzuur zorgt voor een verharding van de celwand wat resulteert in dikkere stengels, steviger blad en uiteindelijk een sterkere plant. Omdat er meer vezels worden aangemaakt bevat de plant ook meer droge stof. En kiezelzuur regelt de opname van belangrijke voedingstoffen zoals stikstof (N), fosfor (P) en Kalium (K). De Regulator is verkrijgbaar in 250ml, 500ml, 1000ml en 5000ml verpakkingen.

Toepassing

De Regulator is een super geconcentreerd product. Een kleine dosering volstaat voor een groot effect. Gebruik 15 ml per 100 liter water (1: 6666) gedurende de hele kweekcyclus. Door de hoge concentratie en de lage dosering is de Regulator goedkoop in het gebruik. Meng de Regulator altijd als eerste voor de voeding en eventuele boosters in schoon water in het voedingsvat. Blijf roeren of rondpompen zodat de Regulator volledig oplost. Ga dan verder met het aanmaken van het voedingsvat. Meng de Regulator nooit voor (bijvoorbeeld in een maatbeker) en zorg dat er geen vuiligheid in de fles komt.Over ons
De Urban Gardening Store te Rotterdam is 20 jaar geleden opgericht met een simpele, maar heldere doelstelling: Het beschikbaar maken van kwalitatief goede producten voor de binnen- en buitenteelt tegen de scherpste prijs. 
Urban Gardening Store heeft een enorm assortiment waar vrijwel alles uit de voorraad leverbaar is: Van kweektenten tot aan belichting, substraten en alle andere benodigde kweekspullen zijn binnen uw online-omgeving.
Mocht u toch liever langskomen in onze winkel, heten wij u ten alle tijden welkom in onze zaak in Rotterdam!

Gegevens:
Pleinweg 240a (Bij de Maastunnel)
3083EZ Rotterdam

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
zondag: gesloten

Contact:
Telefoon: 010 - 484 37 52
E-mail: info@urbangardeningstore.nl

Specificaties:
  • Conditie:

http://www.urbangardeningstore.nl/ Advertentienummer: 49487050

Meer advertenties van Urban Gardening Store

Link: