VidaXL Schuttingset 1 vierkant + 1 schuin HKC

€ 341,99
Provincie Limburg
Prijs:
€ 341,99
Sinds:
1 week
Gezien:
14 keer
Plaats:
Venray, LI
Adverteerder:
VidaXL nl
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.54751,5.971521
VidaXL nl
VidaXL Schuttingset 1 vierkant + 1 schuin HKC
Versturen

Alle velden zijn verplicht

VidaXL Schuttingset 1 vierkant + 1 schuin HKC

Omschrijving:

Koop hem nu voor €341,99

Ons HKC schuttingpaneel bestaat voornamelijk uit houtvezels en kunststof en is economisch en milieuvriendelijk. Hij kan gebruikt worden als omheining van de tuin of als residentieel hek voor meer veiligheid en privacy.

Het HKC hek heeft een houtnerf print aan een kant en een gewone print aan de andere kant, zodat je kunt kiezen welke je het beste vindt. Ons schuttingpaneel van hout-kunststof-composiet heeft geen extra behandelingen, zoals oliën of verven, nodig. Hij is erg duurzaam en is bestand tegen UV-straling, hoge luchtvochtigheid en temperatuurschommelingen.

Dankzij het aluminium profiel aan de bovenkant zijn de schuttingpanelen makkelijk aan elkaar vast te zetten, wat de stevigheid en sterkte ten goede komt. Dankzij het modulaire systeem is het makkelijk te installeren en zorgt het ervoor dat u het hek zo veel kan uitbreiden als u zelf wilt. De paal heeft 3 sleuven zodat u het hek op verschillende manieren kan monteren, zoals in een rechte lijn (180 graden), rechte hoek (90 graden) of in een T-vorm.

Waarschuwing: HKC-panelen buigen als ze lange tijd plat op de grond worden bewaard. Installeer ze zodra het pakket bezorgd wordt. Als u de panelen voor een langere tijd op moet slaan, bewaar ze dan rechtopstaand.vidaXLbiedt alles wat u nodig heeft voor in uw dagelijks leven, zoals producten voor uw woonkamer, slaapkamer, tuinmeubelen en gereedschappen, alsmede gespecialiseerde producten zoals fotografie, fitness en benodigdheden voor de auto.
  • Gratis verzending
  • Voordelig huismerk
  • Uitgebreid assortiment op voorraad
Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 8718475581390
  • Levering: Verzenden
  • Merk: vidaXL
  • SKU (eigen artikel code): 274859

Link: