Edision Nano T265+ DVB-T2C H.265 HEVC

€ 42,95
Provincie Zuid-Holland
Prijs:
€ 42,95
Sinds:
3 weken
Gezien:
2 keer
Plaats:
Zoetermeer, ZH
Adverteerder:
CardWriter B.V.
Telefoon:
0798200387
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.04283,4.499647
CardWriter B.V.
Edision Nano T265+ DVB-T2C H.265 HEVC
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Edision Nano T265+ DVB-T2C H.265 HEVC

Omschrijving:

De zeer kleine versie met ingebouwde DVB-T2C tuner en H.265 HVEC ondersteuning. Ideaal voor bijvoorbeeld de in Nederland vrij te ontvangen DigiTenne zenders NPO 1,2 en 3 + regionale kanalen (free-to-air) via DVB-T2! optionele antenne vereist.

Ook handig! vrije kanalen van o.a. DigiTenne én Ziggo ontvangen!

 

Ontvangt alléén de vrij te ontvangen digitale TV kanalen via de kabelTV en Ether (Digitenne), er is géén mogelijkheid voor plaatsing van een smartcard en/of module.

Deze HDMI-dongle-ontvanger in zakformaat met ingebouwde DVB-T2C tuner en H.265 HVEC ondersteuning. Ideaal voor bijvoorbeeld de in Nederland vrij te ontvangen DigiTenne zenders NPO 1,2 en 3 + regionale kanalen (free-to-air) via DVB-T2! optionele antenne vereist.

 

 Voor Digitenne (DVB-T/T2 HVEC H.265) : NPO1, NPO2 en NPO3 + regionale zender(s) vrij te ontvangen via de digitale ether met optioneel verkrijgbare binnen- of buitenantenne. De ontvanger kan 5 volt spanning op de antenne plaatsen, handig dus voor zowel actieve alsook passieve antennes.

 

 Voor KabelTV signaal (DVB-C) : alle vrij te ontvangen digitale kanalen zijn op een bestaande kabelTV aansluiting te ontvangen. Voorwaarde is dat er wél digitaal kabelTV signaal op uw aansluiting wordt doorgegeven.

 

Decoder met ingebouwde DVB-C en DVB-T(2) tuner met H.265 HVEC ondersteuning. Ideaal voor free-to-air signalen via DVB-T(2) en de kabelTV (DVB-C). Netwerk ID voor DVB-C & LCN support.

 

Het is de ideale keuze wanneer de decoder niet zichtbaar mag zijn, waarbij de esthetiek van uw ruimte behouden blijft zoals u dat wilt, aangezien deze wordt gevoed door de USB-poort van de tv, voor een eenvoudige en volledige installatie aan de achterkant van de tv. Extra compact ontwerp, extreem kleine afmetingen, (optionele) USB WiFi-ondersteuning (met optionele USB antenne van Edision) voor YouTube-applicaties, Weather en Online software-upgrade en Media Player-functies met PVR-opname.

Het is ook ontworpen om gemakkelijk draagbaar te zijn, met praktisch "onzichtbare" installatie, gewoon in een HDMI TV-poort, wat extra gebruiksgemak biedt, met de IR-verlengkabel en ergonomische en gebruiksvriendelijke 2in1 afstandsbediening om de ontvanger te bedienen en tot vier (4) functies van *LG / SAMSUNG TV's of vrij programmeerbaar.

 

Belangrijke kenmerken:

 • Digitale Terrestrische & KabelTV HDMI dongle ontvanger
 • DVB-T2/C Tuner H.265/HEVC 10Bit voor de vrije Terrestrische & KabelTV kanalen
 • H.265/HEVC 10 Bit ondersteuning
 • optionele USB WiFi ondersteuning voor Apps: You?ube, Weather Forecast & Softwareupdate (optionele Edision USB Edi-mega WiFi antenne vereist)
 • Stroomvoorziening via TV USB port (mits aanwezig!)
 • Universele Remote Control 2in1 voor sommige STB & TV's
 • HDMI aansluiting
 • Video resolutie tot en met Full HD 1080p
 • Dolby Digital & AC3 ondersteuning
 • Meertalig OnScreenDisplay
 • USB: PVR, Afspelen, Software update & Backup functie
 • Media player H.265/HEVC
 • Accessoires: USB kabel type-Y, HDMI verlengkabeltje , IR kabel, SMA naar IEC adapter.

 

Blijf de vrije digitale ontvangen!

(geschikt voor ontvangst van de vrij te ontvangen Nederlandse DigiTenne kanalen NPO 1, NPO 2, NPO 3 en regionale TV maar ook voor de vrije kabelTV signalen!)

 

Aansluitingen:

1 x USB 2.0 aansluiting
1 x Jack naar IR aansluiting
1 x Input ANT-IN: 1x IEC-type adaptor
1 x aansluiting voor TV: 1x HDMI
1 x voeding 5V via TV USB port aansluiting

 

Technische specificaties:

- Type: Digitale Terrestrischel & kabelTV ontvanger DVB-T2/C H.265/HEVC 10 Bit
- H.265/HEVC 10 Bit decoding support (covered by patents listed at

http://www.cardwriter.nl/ Advertentienummer: 52907774

Meer advertenties van CardWriter B.V.

Link: