Zelfklevende pas houder voor op de achterkant van de

€ 2,75
Provincie Friesland
Prijs:
€ 2,75
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Burgum, FR
Adverteerder:
GadgetsForMobileDevices
Activiteit:
10 maanden actief op Marktnet
Positie
53.19369,5.991364
GadgetsForMobileDevices
Zelfklevende pas houder voor op de achterkant van de
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Zelfklevende pas houder voor op de achterkant van de

Omschrijving:

Zelfklevende pashouder voor op de achterkant van de smartphone om altijd de pinpas bij de telefoon te hebben

Deze handige dunne silicone opplakbare pasjeshouder is ideaal om achterop de smartphone te bevestigen zodat u uw pinpas, kortingspas, OV chipkaart, ID kaart, kentekenbewijs, visitekaartjes of rijbewijs pasje altijd, net als uw smartphone, bij de hand heeft.

Deze zelfklevende pashouder is zeer dun. Hierdoor wordt uw telefoon dus niet heel dik. Dit is vaak wel het geval met hoesjes voor pinpasjes. Deze hoesjes maken een mobiele telefoon of smartphone een stuk dikker waardoor deze vaak niet meer goed in uw zak past.

De achterkant van deze houder is voorzien van een zelfklevende sticker. Hiermee kunt u gemakkelijk deze pinpashouder achterop uw smartphone aanbrengen.

Uiteraard kunt u deze smart wallet ook op de achterkant van uw tablet, laptop of een andere vlakke ondergrond bevestigen. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van een kast of kastdeurtje, de binnenkant van het dashboard kastje van uw auto of in een lade van uw caravan.

Er kunnen tot wel vier pasjes in deze houder worden gedaan. Uiteraard is deze pinpashouder ook geschikt om uw visitekaartje in te bewaren.

Het aanbrengen van deze pasjeshouder is eenvoudig. Verwijder het plastic bescherm velletje aan de achterkant en u kunt de pasjeshouder vastplakken op uw mobiel. Eventueel is deze pasjeshouder weer te verwijderen. De sticker laat geen lijmresten achter

Met dit houdertje heeft u uw bankpas, rijbewijs, creditcard, kentekenbewijs, ID kaart of andere belangrijke pas of zelfs uw visitekaartjes altijd bij de hand. Handig!Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Geschikt voor: Apple iPhone
  • Levering: Verzenden

http://www.gadgetsformobiledevices.nl/ Advertentienummer: 43820749

Meer advertenties van GadgetsForMobileDevices

Link: