Handige inklapbare bureau standaard voor de smartphone

€ 2,95
Provincie Friesland
Prijs:
€ 2,95
Sinds:
1 week
Gezien:
10 keer
Plaats:
Burgum, FR
Adverteerder:
GadgetsForMobileDevices
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
53.19369,5.991364
GadgetsForMobileDevices
Handige inklapbare bureau standaard voor de smartphone
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Handige inklapbare bureau standaard voor de smartphone

Omschrijving:

Inklapbare compacte maar degelijke bureauhouder voor uw smartphone

Kijkt u geregeld filmpjes op uw smartphone, of naar uw favoriete YouTube kanaal, dan is deze compacte houder een aanrader!

Deze kleine maar stevige telefoonhouder is ideaal om uw smartphone, mobiele telefoon of GSM netjes op het bureau of tafel neer te zetten. Erg handig want zo hoeft u uw smartphone niet constant in uw hand te houden tijdens het kijken naar het scherm.

Deze standaard is zeer eenvoudig in te klappen, waardoor deze gemakkelijk mee is te nemen in uw tas, zak of rugzak. Ook door het compacte formaat neemt deze houder maar weinig ruimte in in uw tas of jaszak.

Dit is een handzame, mooie compacte houder, maar toch stevig en degelijk zodat de smartphone er goed in blijft staan. Uw smartphone valt dus niet zomaar om wanneer deze is geplaatst in de houder.

De smartphone, mobiele telefoon of uw GSM kan zowel horizontaal als verticaal in deze stand gezet worden. Het maakt dus niet uit hoe u het liefst naar uw schermpje kijkt. Handig!

Deze bureaustandaard is ideaal als u een filmpje wilt bekijken of uw serie wilt terugzien, of een slideshow gaat presenteren!Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Geschikt voor: Apple iPhone
  • Levering: Verzenden

http://www.gadgetsformobiledevices.nl/ Advertentienummer: 43160860

Meer advertenties van GadgetsForMobileDevices

Link: