Fietshouder voor de smartphone of mobiele telefoon

€ 9,95
Provincie Friesland
Prijs:
€ 9,95
Sinds:
4 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Burgum, FR
Adverteerder:
GadgetsForMobileDevices
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
53.19369,5.991364
GadgetsForMobileDevices
Fietshouder voor de smartphone of mobiele telefoon
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Fietshouder voor de smartphone of mobiele telefoon

Omschrijving:

Handige veelzijdige instelbare houder voor op de fiets voor uw smartphone of uw mobiele telefoon

Sinds 1 juli 2019 is het niet meer toegestaan om met de mobiele telefoon in uw hand te fietsen. De telefoon wordt nu vaak meegenomen in uw tas of jaszak. Dat is absoluut veel veiliger in het verkeer. Maar wanneer uw mobiele telefoon in uw zak zit, kunt u niet zien wie u eventueel belt. Met deze telefoonhouder voor op het fietsstuur hoeft u uw belangrijke telefoontjes niet te missen. U kunt het scherm van uw smartphone bekijken zonder dat u uw telefoon uit uw zak hoeft te halen.

Deze fietshouder is simpel te bevestigen aan het stuur met behulp van de ruim instelbare elastische band. Doordat de band elastisch is, past deze telefoonhouder op zo goed als alle sturen.

De smartphone wordt in deze universele houder gedaan door de flexibele klem bevestiging om de smartphone of mobiele telefoon te plaatsen. Deze klem is van silicone rubber. Dit rubber is niet alleen heel flexibel, maar ook erg stevig. Hierdoor zit uw mobiele telefoon stevig en goed vast in deze fietshouder.

De stuurhouder is 360 graden te draaien. Hierdoor kan de telefoon ook in horizontale positie op het fietsstuur worden geplaatst. Dit kan erg handig zijn wanneer u wilt gaan navigeren met uw smartphone.

Fietst u veel, naar bijvoorbeeld uw werk, school, sportclub of gewoon een leuke fietstocht, en wilt u veilig aan het verkeer deelnemen én uw telefoon toch in het zicht houden, dan is deze fietshouder een prima oplossing!

De houder is geschikt voor alle toestellen van 4,5 inch tot en met 6 inch.

Uiteraard kan deze houder ook gebruikt worden op de racefiets, stadsfiets, elektrische fiets, speed pedelec, bakfiets, omafiets en zelfs op de brommer, snorfiets of scooter!Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Geschikt voor: Apple iPhone
  • Levering: Verzenden

http://www.gadgetsformobiledevices.nl/ Advertentienummer: 46486847

Meer advertenties van GadgetsForMobileDevices

Link: