Autohouder voor in het ventilatierooster voor de mobiele

€ 9,95
Provincie Friesland
Prijs:
€ 9,95
Sinds:
Gisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Burgum, FR
Adverteerder:
GadgetsForMobileDevices
Activiteit:
9 maanden actief op Marktnet
Positie
53.19369,5.991364
GadgetsForMobileDevices
Autohouder voor in het ventilatierooster voor de mobiele
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Autohouder voor in het ventilatierooster voor de mobiele

Omschrijving:

Houder om de smartphone te plaatsen in het lucht rooster van de auto

Dit is een van de meest gebruiksvriendelijke houders voor in de auto! Deze autohouder klemt zichzelf namelijk automatisch om de mobiele telefoon of smartphone heen. Het plaatsen houder zelf gaat erg makkelijk omdat deze zo in het ventilatierooster van de auto wordt geschoven. Handig!

De mobiele telefoon wordt van bovenaf in de houder gedaan, waardoor de twee zij armen automatisch op zijn plek vallen en zo de smartphone een goede klemming geven. Er hoeft dus niet helemaal niets te worden ingesteld of afgesteld om de telefoon goed geklemd te krijgen.

De onderkant van deze houder is voorzien van een opening. Hierdoor kan de kabel worden doorgevoerd om de telefoon op te laden.

Deze autohouder kan niet alleen in de auto worden gebruikt, maar ook in de camper, vrachtwagen, bus, bestelbus of nagenoeg elk ander voertuig waar ventilatieroosters of airco rooster in zit.

Doordat de luchtroosters in de auto zich vaak binnen handbereik bevinden in de auto, is ook uw smartphone binnen handbereik, want de houder wordt bevestigd aan het rooster. Tevens is een groot voordeel van deze autohouder dat de smartphone het zicht in de auto niet belemmerd. Veel autohouders worden namelijk met een zuignap op het raam bevestigd, waardoor het zicht minder kan zijn.

Ideaal wanneer u uw smartphone gebruikt voor navigatie of uw telefoon gebruikt om muziek mee af te spelen.

Bent u op zoek naar een makkelijk te plaatsen houder en die simpel is in het gebruikt, dan is deze standaard precies wat u zoekt!Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Geschikt voor: Apple iPhone
  • Levering: Verzenden

http://www.gadgetsformobiledevices.nl/ Advertentienummer: 43817903

Meer advertenties van GadgetsForMobileDevices

Link: