Vrije trap pop contour 185cm

€ 39,95
Provincie
Prijs:
€ 39,95
Sinds:
3 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Dreumel, GE
Adverteerder:
SoccerConcepts
Telefoon:
0487-572229
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.84833,5.43977
SoccerConcepts
Vrije trap pop contour 185cm
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Vrije trap pop contour 185cm. Nieuw type vrije trap pop met stevige plastic buizen

Vrije trap pop contour 185cm

Nieuw type vrije trap pop vanaf 2022 met frame van stevige plastic buizen

Met 4 ijzeren pinnen zodat deze op grasvelden geplaatst kan worden

Als optie kunnen ook verzwaarde voeten bij besteld worden zodat deze poppen ook op kunstgras, indoor of andere hardere ondergronden gebruikt kunnen worden

Doordat deze poppen doorzichtbaar zijn, worden ze naast het oefenen op vrije trappen ook veel gebruik als spelersfiguur in het veld bij pass- en trapoefeningen of als passieve weerstand bij dribbel oefeningen en diverse afwerkvormen

Licht van gewicht (ca 5 kg) en eenvoudig te hanteren voor iedere speler, keeper en trainerSoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: SoccerConcepts
  • SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts202201

http://www.soccerconcepts.nl/ Advertentienummer: 52889493

Meer advertenties van SoccerConcepts

Link: