Replay Station

€ 69
Provincie
Prijs:
€ 69
Sinds:
4 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Dreumel, GE
Adverteerder:
SoccerConcepts
Telefoon:
0487-572229
Activiteit:
9 maanden actief op Marktnet
Positie
51.84833,5.43977
SoccerConcepts
Replay Station
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Replay Station: innovatief rebound bord met return door de lucht

Replay Station

Innovatief nieuw rebound bord gemaakt van recycled nylon plastic met verzwaard stalen frame

Kan gebruikt worden als recht bord voor een harde rebound en indien omgedraaid als schuin bord voor een een rebound door de lucht. Kan altijd en overal worden gebruikt. Op de club maar ook thuis.

Ideaal trainingsmiddel voor jonge spelers om te werken aan de functionele techniek van passen en aannames over de grond en door de lucht

100cm breed en 28cm hoog. Geleverd met zandzak voor gebruik op kunstgras

Het gebruik van de schuine kant levert een steeds wisselende return op en is echt ideaal om aan de techniek te werken en eenvoudig uit te breiden met extra oefeningen na de aanname

Dit geldt voor spelers en voor keepers

 

 

 

 SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 8720254044460
  • Levering: Verzenden
  • Merk: SoccerConcepts
  • SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts237

http://www.soccerconcepts.nl/ Advertentienummer: 43812624

Meer advertenties van SoccerConcepts

Link: