Mini Voetbal Bal: Kleine voetbal aan een koord voor

€ 8,95
Provincie
Prijs:
€ 8,95
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Dreumel, GE
Adverteerder:
SoccerConcepts
Telefoon:
0487-572229
Activiteit:
5 maanden actief op Marktnet
Positie
51.84833,5.43977
SoccerConcepts
Mini Voetbal Bal: Kleine voetbal aan een koord voor
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Mini Voetbal Bal: Kleine voetbal aan een koord voor eindeloze training van de techniek

De mini-voetbal bal (ook wel mini soccer bal) is een voetbal aan een koord waaraan een blokje is bevestigd.

Door het gebruik van de mini-soccerbal blijft de bal altijd binnen het bereik van de speler en daardoor kunnen de trapbewegingen vaak herhaald worden. De mini-soccerbal is een uitstekend hulpmiddel om individueel oefeningen uit te voeren. Hij/zij hoeft niet steeds achter de bal aan te lopen om zijn/haar bal na een trap op te halen.

Het constant trainen van verschillende voetbaltechnieken met de mini-soccerbal geeft een speler zekerheid en vertrouwen. Passen komen bij medespelers aan, de reactiesnelheid ligt hoger, nauwkeurigheid in schotprecisie neemt toe en daardoor ontstaan er in wedstrijdsituaties veel meer succesvolle doelpogingen.

Het voortdurend links en rechts trappen zorgt ervoor dat je perfect tweevoetig wordt en dat je bekken soepel en recht blijft staan, zodat je kans op blessures verlaagt.

De mini soccer bal kan zowel in de training bij de voetbalvereniging gebruikt worden als ook thuis in de vrije tijd om te oefenen.

We verkopen deze ook veel aan voetbalscholen als onderdeel van de techniektraining.

Ideaal kado voor de feestdagen voor een heel elftal jeugdspelers of bijvoorbeeld aan het einde van het seizoen om in de zomerstop door te kunnen oefenen.

Deze bal wordt in eigen beheer geproduceerd. Goede kwaliteit PU met ingenieuze bevestiging van het koord aan de bal. Stevig zwart koord met robuuste handgreep. De bal heeft maat 2. Dit is het perfecte wat grotere formaat bal.

NB: Steeds vaker produceren wij deze bal ook voor verenigingen, stichtingen en andere wederverkopers. Vanaf 100 stuks kunt u deze Mini Soccer Ballen nu ook bestellen in uw eigen kleuren en met eigen ontwerp en logo. Mail voor de beste prijs en levertijden.

NB2: De mini soccer bal is een ideaal kado voor verenigingen welke met sinterklaas of als eindejaarskado met kerst een kado willen geven aan de jongere leden. In overleg kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden vanaf 40 stuks.

 

 SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 8719992518210
  • Levering: Verzenden
  • Merk: SoccerConcepts
  • SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts1363

http://www.soccerconcepts.nl/ Advertentienummer: 41685585

Meer advertenties van SoccerConcepts

Link: