M-Station P10

€ 349
Provincie
Prijs:
€ 349
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Dreumel, GE
Adverteerder:
SoccerConcepts
Telefoon:
0487-572229
Activiteit:
9 maanden actief op Marktnet
Positie
51.84833,5.43977
SoccerConcepts
M-Station P10
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

M-Station P10: Professionele voetbalrebounder. Nieuw in Nederland

M-Station P10

Nieuw op de Nederlandse en Belgische markt is de M-Station P10 . De met afstand de beste rebounder op de markt is er nu ook in een kleinere versie van 100cm x100cm. Nieuw is ook dat deze rebounder dubbelzijdig is en niet onbelangrijk, pre assembled, dus uit de doos halen en direkt starten.

Deze rebounder is echt perfect voor keeperstraining, voetbalscholen en techniek training. 

De M Station rebounders zijn speciaal ontworpen en getest. Elke bal wordt geretourneerd met 95% van de kracht en snelheid waarmee deze wordt ingeschoten. Deze rebounder kan ingesteld worden op maar liefst 8 verschillende standen of hellingshoeken.

Absolute kwaliteit samengesteld uit de beste onderdelen. Bekijk de filmpjes en overtuig uzelf. De bespanning is gemaakt van hetzelfde materiaal waarmee tennisrackets worden bespannen. Zwart gepoedercoate frames en zeer fraai design.

Maar dat is nog niet alles. Iedere gebruiker kan kosteloos de M-Station app downloaden. Hiermee kun je op verschillende manier je vaardigheid testen en steeds bijhouden en ook onderling vergelijken. De nieuwe generatie trainingsmiddelen voor de jeugd. Zowel op de voetbalclub als thuis.
 

Deze rebounder is echt verreweg het beste apparaat dat wij ooit hebben getest. Geschikt voor zowel senioren als junioren. Voor keeperstraining en techniektraining (ook met het hele team). Ideaal voor voetbalscholen, clinics en als duurder kado voor uw kind absoluut `value for money´. Het is mogelijk om losse snaren na te bestellen mocht er een snaar kapot gaan.

 

LARGE KICKING SURFACE
100cm x 100cm

PATENTED TENSION CONTROL
Perfect rebound every time

Easy to move it around

FROM AGE 6 AND UP
Suitable for all skills levels

FOLDABLE
Only takes up 102 x 102 x 8 cm

ADJUSTABLE ANGLE
Everything from to high passes

95% REBOUND EFFECT
Super realistic passes

CORROSION-RESISTANT
Can be left outside all year round

FREE APP
M-TRAINER app for iOS and Android

SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Taktisport
  • SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts139

http://www.soccerconcepts.nl/ Advertentienummer: 43338506

Meer advertenties van SoccerConcepts

Link: