Goalshot 7mx2m: Professionele doelwand met 4 open zones

€ 119
Provincie
Prijs:
€ 119
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Dreumel, GE
Adverteerder:
SoccerConcepts
Telefoon:
0487-572229
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.84833,5.43977
SoccerConcepts
Goalshot 7mx2m: Professionele doelwand met 4 open zones
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Goalshot 7mx2m: Professionele doelwand met 4 open zones

 Goalshot 7mx2m: Professionele doelwand met 4 open zones.

In korte tijd is de goalshot een populair middel geworden om beter te leren schieten. In een paar minuten kunt u de goalshot ophangen in een senior voetbaldoel en de spelers onbeperkt laten oefenen op de 4 zones waarin het meest gescoord wordt. Verder is de goalshot een populair trainingsmiddel voor voetbal evenementen zoals een voetbalkamp of voetbal clinic.

Onderstaande tekst is vertaald uit de originele Amerikaanse produkt folder van de Goalshot:

Elke voetbaltrainer leidt betere voetballers op met de Goalshot!

De Goalshot staat voor ultieme innovatie en vernieuwing in het internationale voetbal waarmee iedere speler zich maar één doel stelt,…scoor zoveel mogelijk doelpunten! Het idee van de Goalshot is geboren uit dagelijkse frustratie van trainers en spelers, wanneer het gaat om het eenvoudig scoren van doelpunten. Door gericht te trainen met de Goalshot weet uw spits vaker dat echt belangrijke doelpunt te maken.

De Goalshot zorgt voor visualisering van de meest scorende zones in het doel

Het ontwerp van de Goalshot focust zich op een zo groot mogelijke visualisering van de meest scorende zones in het doel. Hiermee markeert deze schietwand de meest effectieve gebieden waar een speler op dient te richten, om de kans op succesvol scoren te maximaliseren. Door te trainen met de Goalshot leert een speler steeds sneller, gerichter en preciezer te schieten. Tijdens de ontwikkeling en ontwerp van de Goalshot als doelwand doek is er zorgvuldig gekeken naar de effectiviteit van schoten in de vier GOALSHOT ® scorende zones ten opzichte van de rest van het doel. Om dit te doen is er gekeken naar alle on-target shoten in de English Premier League van vijf voltooide seizoenen

De voordelen van Goalshot

Strategisch uitgesneden scoringszones



Speciaal ontworpen product uitsluitend met hoogwaardige kwaliteit



Handige stevige draagzak om gemakkelijk te transporteren en de Goalshot op te bergen



De Goalshot is ontworpen met een simpel ophangsysteem met klitteband sluitingen

De goalshot wordt geleverd met zwart net en rode randen.

 

 



SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Taktisport
  • SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts759

http://www.soccerconcepts.nl/ Advertentienummer: 42286193

Meer advertenties van SoccerConcepts

Link: