E-screen ETX 20 touch

€ 1.799
Provincie
Prijs:
€ 1.799
Sinds:
3 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Dreumel, GE
Adverteerder:
SoccerConcepts
Telefoon:
0487-572229
Activiteit:
9 maanden actief op Marktnet
Positie
51.84833,5.43977
SoccerConcepts
E-screen ETX 20 touch
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

e-screen ETX 20 touch 55 inch: bekijk en analyseer uw voetbalbeelden

e-screen ETX 20 touch: Alle mogelijke voetbalbeelden bij uw club.

Bekijk en analyseer wedstrijden en trainingen zowel van uw eigen videobeelden als andere opnames en uitzendingen. Met dit nieuwe systeem maakt het niet meer uit hoe ui de voetbalbeelden of opnamen aangeleverd krijt. Zeer snel en flexibel toont u beelden van uw eigen wedstrijd of trainingen aan spelers en trainers. Met de zeer verfiijnde touch technologie zet u beelden stil, speelt deze opnieuw af of analyseert u deze ter plekke en kunt u deze ook zo met analyse bewaren voor later gebruik. 

Door het eenvoudige koppelen van randapparaten daarnaast zeer flexibel te gebruiken binnen uw vereniginge voor het het gezamenlijk bekijken van wedstrijden, you tube filmpjes, filmavonden voor de jeugd, alle mogelijke soorten presentaties binnen uw vereniging (jaarvergaderingen, sponsoravonden, instructie avonden). Ook eenvoudig in te zetten voor interactief gebruik tijdens wedstrijden van uw vereniging door bijvoorbeelden beelden, fillmpjes en sponsor uitingen te vertonen

 

Ervaar de flexibiliteit

Wilt u het scherm van uw laptop of smartphone op de ETX weergeven? De in de ETX-serie voorgeprogrammeerde AirServer-software is voorzien van de allernieuwste screen mirroring-technologie op de markt.

U kunt de inhoud van uw mobile devices eenvoudig en snel, in hoge resolutie, delen op een groot scherm. Door de compatibiliteit met iOS, Chrome OS, Android en Windows kan iedereen in een handomdraai en tegelijkertijd op hetzelfde scherm zijn ideeën delen. Het verbinden van nieuwe apparaten is uiterst eenvoudig, waardoor het de ideale oplossing is voor elke vergaderruimte of klaslokaal.

 

Met één knop te bedienen

De ETX e-Screens hebben slechts één knop, prominent aangebracht aan de voorzijde van het scherm, waarmee u alle functies van de ETX kunt regelen. Met die ene knop kunt u het scherm aan- en uitzetten en alle menu’s openen.

Elke functie en instelling van de ETX kan worden bediend via een schermmenu dat makkelijk te navigeren is en in 4K UHD-kwaliteit wordt weergegeven. Iedereen die ooit een smartphone heeft gebruikt, zal onmiddellijk vertrouwd zijn met de intuïtieve interface van het scherm.

 

Haarscherpe beelden van topkwaliteit

De beeldschermen van de STX-serie bieden haarscherpe beelden van topkwaliteit in Ultra-HD. De ingebouwde helderheidssensor, eco-instellingen en automatische slaapmodus verlagen het energieverbruik aanzienlijk.

Met hun dunne randen en slanke vormgeving zien deze nieuwe schermen er aantrekkelijk uit in elke situatie, terwijl het moderne ontwerp ook een laag gewicht garandeert. 

 

De beste touch-ervaring op de markt

De ETX is voorzien van een uiterst precies infrarood touchsysteem van de nieuwste generatie, dat 32 aanraakpunten en een bliksemsnelle touch-ervaring biedt. Dankzij het anti-reflectieglas en een 4K UHD-resolutie kan op dit aanraakscherm sneller en nauwkeuriger worden geschreven dan op welk ander scherm dan ook.

 

De PLUS-editie is optical bonded

De PLUS-edities van de ETX e-Screens tilen de touch-ervaring met optical bonded panelen naar een nog hoger niveau. Optical bonding elimineert het parallax-effecten, reduceert weerspiegelingen en zorgt ervoor dat het scherm reageert op de exacte plek waar u uw vinger of de stylus plaatst. Het voelt alsof u schrijft op het meest veelzijdige vel papier ooit.

 

De ETX-serie biedt een volledig assortiment (elektrische, in hoogte verstelbare) montage-oplossingen en accessoires. Voor scholen en universiteiten biedt Legamaster een reeks (whiteboard) zijpanelen en afleggoten. Gaat u het in een vergaderruimte gebruiken? Overweeg dan een proximity sensor die het scherm automatisch inschakelt, of een permanent videoconferencingsysteem (camera plus

http://www.soccerconcepts.nl/ Advertentienummer: 43372069

Meer advertenties van SoccerConcepts

Link: