Dugout Kunststof 6 personen

€ 1.599
Provincie
Prijs:
€ 1.599
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Dreumel, GE
Adverteerder:
SoccerConcepts
Telefoon:
0487-572229
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.84833,5.43977
SoccerConcepts
Dugout Kunststof 6 personen
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Dugout Kunststof 6 personen

Kunststof Dugout voor 6 personen

Deze Dugout is vervaardigd uit speciale hoogwaardige kunssttof panelen welke simpel in elkaar passen.

De wanden zijn hol zodat deze zeer sterke constructie een gering gewicht heeft met een hoge schokbestendigheid. Het materiaal is UV bestendig en duurzaam (en recyclebaar)

Deze Dugout is onderhoudsvrij en hoeft niet geschilderd te worden. Eventuele graffiti kan eenvoudig met een reinigingsmiddel worden verwijderd. Voorzien van een stevige donkere kunststof grondplaat. 

De Dugout wordt eenvoudig bevestigd via de bevestigingspunten aan het grondoppervlak. De gladde kunsttstof panelen kunnen perfect worden voorzien van reclame- en sponsor opdrukken. 

Aan de binnenzijde voorzien van een comfortabele brede kunststof bank

De kunsstof dugout is eenvoudig te monteren en te plaatsen met 2 personen in een uur tijd. Zeer licht van gewicht, sterk en duurzaam. Door de gunstige prijs is dit de ideale oplossing voor de bijvelden van een sportclub en de ideale oplossing voor tijdelijke sport evenementen.

Deze kunsstof Dug outs zijn zeer geschikt voor sponsoring omdat het ondoorzichtige panelen betreft waarop grote reclamestickers kunnen worden aangebracht. Wij kunnen u tegen zeer scherpe prijs ook uw sponsoruitingen of bijvoorbeeld club logo's bijleveren voor deze dugouts.

Ook geschikt als overdekte halte, bushok etc etc.

 SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: SoccerConcepts
  • SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts791

http://www.soccerconcepts.nl/ Advertentienummer: 42690798

Meer advertenties van SoccerConcepts

Link: