Doelwand-To-Go: Flexibele doelwand schietset

€ 79,95
Provincie
Prijs:
€ 79,95
Sinds:
1 week
Gezien:
4 keer
Plaats:
Dreumel, GE
Adverteerder:
SoccerConcepts
Telefoon:
0487-572229
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.84833,5.43977
SoccerConcepts
Doelwand-To-Go: Flexibele doelwand schietset
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Doelwand-To-Go: Flexibele doelwand schietset. Eenvoudig en betaalbaar. Voor junioren goals met 4 gaten en voor senioren goals met 5 gaten.

Doelwand-To-Go voor Senior Goals

SoccerConcept is importeur voor de Benelux van het gepatenteerde en zeer flexibele Doelwand-To-Go systeem. Met elastiche spanbanden, kliphaken en ringen voorziet u een goal in enkele minuten van een doelwand schietset. De banden zijn voorzien van handige bevestigingsmiddelen. Compleet geleverd in handige zware nylon draagtas.


Ideaal voor trainingen, voetbalscholen, clinics, open dagen en voetbalkampen.

Geef bij de bestelling aan welk formaat u wilt bestellen:

DTG72: voor grote goals van 732x244cm met 5 ringen van 70cm.

 SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Taktisport
  • SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts

http://www.soccerconcepts.nl/ Advertentienummer: 55686739

Meer advertenties van SoccerConcepts

Link: