Coachmap A4 dubbel magnetisch en afwisbaar

€ 18,50
Provincie
Prijs:
€ 18,50
Sinds:
3 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Dreumel, GE
Adverteerder:
SoccerConcepts
Telefoon:
0487-572229
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
51.84833,5.43977
SoccerConcepts
Coachmap A4 dubbel magnetisch en afwisbaar
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Coachmap A4 dubbel magnetisch en afwisbaar

Coachmap A4 in luxe omslag met dubbel magnetisch en afwisbaar speelveld

Deze coachmap heeft links op A4 formaat een half magnetisch speelveld. Op dit veld kunnen met de bijgeleverde platte magneten alle opstellingen, formaties en tactische situaties gemakkelijk uitgelegd worden. Ook is het veld beschrijfbaar met de bijgeleverde stift met wisser.

Aan de rechterkant zit een compleet magnetisch speelveld.schrijfblok, 

Het unieke van deze trainersmap is een kleine omslag aan de rechterkant. Bij het dichtdoen van deze map sluit deze omslag de map goed af door de magneetjes welke in de omslag zijn weggewerkt. Hierdoor hoef je niet te ritsen en zijn alle magneetjes, stift en pen goed opgeborgen.

De magneetjes zijn 15mm in het rond: 11x geel, 11x rood, 1x bal en 1x scheidsrechter

Voorzien van handig draagkoord met lus

 SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: SoccerConcepts
  • SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts2616

http://www.soccerconcepts.nl/ Advertentienummer: 52888634

Meer advertenties van SoccerConcepts

Link: