Ballen locker met 4 units

€ 775
Provincie
Prijs:
€ 775
Sinds:
1 week
Gezien:
2 keer
Plaats:
Dreumel, GE
Adverteerder:
SoccerConcepts
Telefoon:
0487-572229
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.84833,5.43977
SoccerConcepts
Ballen locker met 4 units
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Ballen locker met 4 units

Ballen locker met 4 units:

60cm breed, 75cm diep en 225cm hoog

Deze ballenlocker is speciaal ontwikkeld voor voetbalverenigingen en bestaat uit stevige gaaspanelen en is voorzien van 4 aparte grijs gecoate gaasdeuren. Richt nu snel uw materialenhok (opnieuw) in.

De deuren kunnen worden gesloten met hangsloten

Door het gaas zijn de ballen goed zichtbaar per team en kunnen deze goed drogen (voor het behoud van de ballen). Ieder team kan een eigen locker krijgen met een eigen slot. De club kan iedere trainer zijn eigen verantwoordelijkheid geven. De trainer kan op zijn beurt het team weer verantwoordelijk maken voor het juist ophalen en opbergen van de ballen

De lockers kunnen los in een ruimte worden geplaatst, aan elkaar worden bevestigd of aan een muur worden vastgemaakt.

Meerprijs voor ballenlocker met diepte van 100cm: €15

Meerprijs voor ballenlocker met diepte van 130 cm: € 30

Indien u meerdere wagens tegelijk afneemt of combineert met de aanschaf van ballen en/of andere trainingsmaterialen (zoals ballen, ballennetten, balkompressoren etc) kennen wij een aantrekkelijke kortingsregeling.Bel of mail als u eerst meer informatie wilt ontvangen ! SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Taktisport
  • SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts316

http://www.soccerconcepts.nl/ Advertentienummer: 42690794

Meer advertenties van SoccerConcepts

Link: