SafeJawz Intro bitje blauw

€ 15,99
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 15,99
Sinds:
6 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Schijndel, NB
Adverteerder:
Best Fightshop
Telefoon:
0738884844
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.61649,5.420722
Best Fightshop
SafeJawz Intro bitje blauw
Versturen

Alle velden zijn verplicht

SafeJawz Intro bitje blauw

Omschrijving:

SAFEJAWZ® gebitsbeschermer - Bescherming met persoonlijkheid. De revolutionaire nieuwe sportbeschermer die door al zijn geavanceerde producteigenschappen een zeer comfortabele pasvorm en optimale bescherming biedt voor ALLE sporten.


De Fluid Fit ™ -technologie betekent dat SAFEJAWZ®-afschermingen een superplat profiel en uitstekende remanente eigenschappen hebben. De bewaker zal in wezen op de tanden klikken en comfortabel passen, zodat ademhalen, praten en drinken geen probleem vormen.


Jaw Secure ™ biedt ook bescherming aan de kaak en de ondertanden. De pre-occluded basis en verhoogde impact-pads op de bodem van het product fungeren als een buffer om schade door impact op de onderkaak te voorkomen.


Er is geen moeite om een ??perfecte pasvorm te krijgen met SAFEJAWZ®. Remodel Tech ™ zorgt ervoor dat je meerdere pogingen kunt doen om de wedstrijdveranderende pasvorm te bereiken waar we zo trots op zijn.
Last but not least, de SAFEJAWZ® Extro-serie hebben allemaal een geweldig ontwerp aan de voorzijde. Sporters proberen steeds meer om zich van hun leeftijdsgenoten te onderscheiden en nieuwe manieren te vinden om hun persoonlijkheid te laten zien tijdens hun optreden. SAFEJAWZ® geeft dragers die vrijheid - Bescherming met persoonlijkheid.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 0634158634253
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): BYTO.SJIBU001A
  • Type: Bescherming
  • Maat (algemeen): xs
  • Import prijs: € 15,99

Meer advertenties van Best Fightshop

Link: