Hayabusa Bokshandschoenen S4 Blauw

€ 74,95
Provincie Drenthe
Prijs:
€ 74,95
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Emmen, DR
Adverteerder:
FIGHTWEAR SHOP
Telefoon:
+31643555598
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
52.76915,6.882244
FIGHTWEAR SHOP
Hayabusa Bokshandschoenen S4 Blauw
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Je krijgt de beste waar voor je geld met deze Hayabusa S4 Bokshandschoenen. Als je jezelf als een beginner beschouwt of net begint met een Boks-sport, dan zijn deze Hayabusa S4 Bokshandschoenen perfect voor jou!

Hayabusa Bokshandschoenen S4 Blauw.

Als u op zoek bent om uw nieuwe Boks-sport goed te beginnen, is de Hayabusa S4 Bokshandschoen de juiste keuze voor u! Het heeft alles wat de Hayabusa Handschoen ervaring te bieden heeft: goede bescherming, stevige polssteun en een ergonomische pasvorm.

Iedereen moet ergens beginnen, waarom zou je niet de best mogelijke bokshandschoen maken tegen een prijs die uw kostbare handen waart zijn! Begrijp het niet verkeerd, je krijgt nog steeds een Hayabusa-ervaring: goede bescherming, stevige polssteun en een ergonomische pasvorm.

FIT & VOEL

De ergonomie van de Hayabusa S4-bokshandschoen is vergelijkbaar met die van de T3's, maar dan met een meer basis constructie. Ze voelen zich comfortabel, beschermend en bieden je een geweldige eerste ervaring met een bokshandschoen.

PRESTATIE

Hayabusa Fightwear Company wil u de volledige Hayabusa-ervaring bieden met de juiste bescherming, polssteun en ergonomie. Train langer, leer je technieken en upgrade daarna naar een hogere klasse als je volledig toegewijd bent aan de sport.

DUURZAAMHEID

Hayabusa Fightwear Company heeft deze bokshandschoen ontworpen voor vele uren sport plezier. Het is gebouwd op beginnersniveau, plus extra functies om je te helpen dingen goed en veilig te beginnen. Leer de basis en ervaar Hayabusa voordat u zich toelegt op een hogere handschoenen.

http://www.fightwearshop.eu/ Advertentienummer: 67256568

Meer advertenties van FIGHTWEAR SHOP

Link: