Gebitsbeschermer voor Beugel Blauw

€ 32,99
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 32,99
Sinds:
1 week
Gezien:
1 keer
Plaats:
Schijndel, NB
Adverteerder:
Best Fightshop
Telefoon:
0738884844
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
51.61649,5.420722
Best Fightshop
Gebitsbeschermer voor Beugel Blauw
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Gebitsbeschermer voor Beugel Blauw

Omschrijving:

Shock Doctor Braces Gebitsbeschermer Blauw

Shock Doctor is de onbetwiste leider op het gebied van gebitsbescherming. Sinds de oprichting in 1992 is Shock Doctor in verschillende merken hét merk als het gaat om protectie. Door een combinatie van technologie en design zorgt Shock Doctor voor optimale prestaties. De producten van Shock Doctor zijn zowel voor geschikt voor professionele en recreatieve sportbeoefenaars.De Brace gebitsbeschermer van Shock Doctor is speciaal ontworpen voor sporters met een beugel. Door de flexibele buitenkant en de perfect vormbare binnenkant is deze Braces gebitsbeschermer de ideale oplossing voor sporters met een beugel. Met dit bitje kunt u zorgeloos met uw sport kunt bezig zijn. De gebitsbeschermer sluit perfect aan, waardoor deze perfect blijft zitten. Zelf met een beugel.

Voor welke vechtsporter is de Shock Doctor Braces Gebitsbeschermer geschikt?

De Shock Doctor Braces Gebitsbeschermer is geschikt voor sporters met een plaatjesbeugel.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf?:

- Zorg ervoor dat je gebitsbeschermer strak aanvoelt, maar toch comfortabel. De mouthguard moet op zijn plaats blijven zitten voor een optimale bescherming. - De gebitsbeschermer is ontworpen met optimale dikte welke absorbeert en mee buigt bij botsingen en stoten.- Een single-layer gebitsbeschermer moet zorgen voor twee dingen: het behouden van de vorm en het absorberen van schokken. Een multi-layer mouthguard biedt extra bescherming omdat de extra laag de gebitsbeschermer goed helpt aansluiten en op zijn plaats houdt. De aanvullende lagen zorgen voor een optimale dikte en beschermt tegen schokken en stoten.

Waar is de Shock Doctor Braces Gebitsbeschermer van gemaakt?

Shock Doctor maakt bij de Braces gebruik een flexibele buitenkant. Door de hardere binnenkant blijft de gebitsbescheremer niet alleen perfect zitten, maar maakt dit bitje het ook mogelijk om comfortabel te sporten met een beugel.

In welke maten en kleuren wordt de Shock Doctor Braces Gebitsbeschermer geleverd?

De Shock Doctor Braces Gebitsbeschermer is verkrijgbaar in de maten:- Junior (Youth) 11-- Senior (Adult) 11+De Shock Doctor Braces Gebitsbeschermer is verkrijgbaar in de kleuren:- Blauw- Roze

Voordelen van de Shock Doctor Braces Gebitsbeschermer

- Gemaakt met flexibele buitenkant en hardere binnenkant, waardoor het mogelijk is om met uw beugel te sporten- Perfecte absorptie en verdeling van stoten- Beschikbaar voor zowel junior als senior- CE goedgekeurd

Hoe maak ik het Shock Doctor bitje op maat?

- U hoeft deze gebitsbeschermer niet te koken in kokend water.- plaats de gebitsbeschermer voorzichtig in uw mond over de plaatjesbeugel.- de gebitsbeschermer zal vanzelf een comfortabele pasvorm aannemen.

Garantie

Op producten van Shock Doctor zit 1 jaar garantie op productiefouten.

Eigenschappen

 • Sport: Universeel
 • Voor: Dames, Heren, Jongens, Meisjes
 • Niveau: Beginner, Gevorderde


Specificaties:
 • Conditie: Nieuw
 • EAN (artikel code): 0733313014364
 • Levering: Verzenden
 • Merk - Algemeen: Shock Doctor
 • SKU (eigen artikel code): SPOR.SD4100A-60000
 • Type: Bescherming
 • Type1: 6) Sportief
 • Maat (algemeen): s
 • Geslacht (algemeen): unisex
 • Import prijs: € 32,99

Meer advertenties van Best Fightshop

Link: