HeBlad Tafeltennistafel Beton ronde hoeken Antraciet

€ 1.632,99
Provincie Noord-Holland
Prijs:
€ 1.632,99
Sinds:
3 weken
Gezien:
4 keer
Plaats:
Vijfhuizen, NH
Adverteerder:
Funty - Trampolineland
Telefoon:
0852010082
Activiteit:
4 maanden actief op Marktnet
Positie
52.34798,4.678505
Funty - Trampolineland
HeBlad Tafeltennistafel Beton ronde hoeken Antraciet
Versturen

Alle velden zijn verplicht

HeBlad Tafeltennistafel Beton ronde hoeken Antraciet

Omschrijving:

De veiligste vandalisme bestendige pingpongtafel

Tafeltennistafel in antraciet betonnen uitvoering. Deze weerbestendige tafeltennistafel is van zeer degelijke kwaliteit en geschikt voor permanente uitstalling. Deze betonnen tafeltennistafel is zeer geschikt voor openbaar gebruik. Extra veilig door de afgeronde hoeken.

Een pingpongtafel met afgeronde hoeken in een schitterende antraciet kleur. Minder opvallend dan de blauwe of groene uitvoering, deze kleur geeft juist een sjieke uitstraling. 
Deze tafel is gemaakt van door-en-door antraciet gekleurd beton, een kleine beschadiging valt niet op aangezien de binnenkant dezelfde kleur heeft dan de buitenkant. 
De pingpongtafel is net als al onze andere tafels uit één stuk beton gegoten en bestand tegen alle weersinvloeden.

De afgeronde hoeken maken dat er veilig rond de tafel gerend kan worden.

Deze tafel wordt ook wel gebruikt voor allerlei andere doeleinden.Als uitstaltafel bij workshops, of om herfst- of kerststukjes op te maken, de tafel biedt in elk geval genoeg ruimte om met een groepje gezellig aan bezig te zijn. 

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor dit model pingpongtafel met een gekleurd speelblad kijk dan voor een blauwe of groene uitvoering.

inclusief plaatsen*

De tafeltennistafel kan op een vlakke ondergrond (zowel op gras als op tegels) geplaatst worden. Het plaatsen van een fundering is hierbij niet nodig.

Kleur: groen

Het net en de poten van de tafel zijn aan het blad vast gestort.

De tafel bestaat dus uit 1 stuk (zonder bouten en moeren).

De poten zijn 10 cm dik (lengte is 114cm en ruimte tussen de poten is 180cm).

Blad: Het blad van de betonnen tafeltennistafel is 85mm dik.

Levering: Deze betonnen tafeltennistafel wordt op afspraak door een speciale chauffeur geleverd (mits met hulp van minimaal 1 persoon).

Levertijd speciaal: binnen 28 dagen

Speelmaat: L. 274cm x B. 152,5cm x H 76cm
Netto gewicht: 1400 kilogram

*Enkele voorwaarden hiervoor, bijvoorbeeld een vrijtoegankelijke locatie.

Leveringsvoorwaarden
Wij leveren franco in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. In België, Luxemburg en Duitsland worden automatisch extra vrachtkosten berekend. Voor de Waddeneilanden komen de bootkosten er nog bij.

Wij garanderen leveringen binnen 28 dagen. We nemen één dag voor levering telefonisch contact met u op. Bezorging en plaatsing is inbegrepen. Dit gebeurt met een vrachtwagen voorzien van laad-loskraan. Deze kraan heeft een reikwijdte van 5 meter, hierna wordt de tafel met een palletwagen verder gerold. Dit kan alleen over vlak verhard terrein zonder hindernissen. Ook dient hierbij hulp aanwezig te zijn.

Wanneer het niet mogelijk is om de tafel op zijn plek te krijgen, omdat u niet de vereiste ruimte heeft naar de plek toe, krijgt u de tafel geleverd op een plek zo dicht mogelijk bij de plek waar hij moet staan.

Plaatsing en de daarmee gepaard gaande kosten zijn dan voor u. Wanneer u op dat moment dat wij al bij u zijn de bestelling annuleert, worden kosten in rekening gebracht. Picknicksets en banken gaan op een soortgelijke manier naar hun plek.

De korting op meerdere tafels is geldig wanneer de levering op één adres plaats vindt.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden

http://klik hier om te bestellen Advertentienummer: 39359843

Meer advertenties van Funty - Trampolineland

Link: