Taktiekbord hockey 90x60cm inklapbaar met draagtas

€ 96,95
Provincie
Prijs:
€ 96,95
Sinds:
1 week
Gezien:
2 keer
Plaats:
Dreumel, GE
Adverteerder:
SoccerConcepts
Telefoon:
0487-572229
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.84833,5.43977
SoccerConcepts
Taktiekbord hockey 90x60cm inklapbaar met draagtas
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Taktiekbord hockey 90x60cm inklapbaar met draagtas

Taktiekbord hockey 90x60cm inklapbaar met draagtas

Het bord is 60x45cm in gesloten toestand en past dan in de handige bijbehorende draagtas. Doordat de handvaten bij elkaar komen kunt u het bord ook gemakkelijk meenemen zonder draagtas.

De voorzijde van het bord bevat een speelveld van 90x60cm. Op de achterzijde zijn twee extra white borden met veel ruimte voor extra aantekeningen en opmerkingen.

Het bord en toebehoren hebben een zeer hoog afwerkingsniveau. Echt een bord om jarenlang te gebruiken bij trainingen en uitwedstrijden

Instructie aan uw spelers. Ook in de kleedkamer, langs het veld of in de bus.

Standaard met twee magnetensets van 12 stuks: rood en blauw; met 2 gele magneten, een zwarte magneet, 1 boardmarker en een wisser. De draagtas bevat een handig draaghandvat.


Losse nieuwe of extra, genummerde magnetensets of stiften kunt u altijd bijbestellen!!SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk: SoccerConcepts
  • SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts197

http://www.soccerconcepts.nl/ Advertentienummer: 42690795

Meer advertenties van SoccerConcepts

Link: