Silverline Golf Oefenstokken

€ 17,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 17,95
Sinds:
1 week
Gezien:
4 keer
Plaats:
's-hertogenbosch, NB
Adverteerder:
Spaendoncksport
Telefoon:
073-623 0 888
Activiteit:
6 maanden actief op Marktnet
Positie
51.67636,5.324326
Spaendoncksport
Silverline Golf Oefenstokken
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Silverline Golf Oefenstokken

Omschrijving:

De trainingssticks helpen u om de verschillende slagen in uw golfspel te verbeteren. Zowel voor de training van afslag, fairwaystrokes of putten zijn deze sticks een goed hulpmiddel.Polsstabiliteit bij chippen

Chipoefening met allignmentsticksBij deze chipoefening plaats u een trainingsstok in uw hand en een deel van de shaft. Het doel van deze oefening is om chip en pitchshots te slaan zonder dat uw polsen buigen. Indien correct uitgevoerd, zult u in staat zijn om slagen te maken raken zonder de stick op uw lichaam te voelen. Echter als uw polsen buigen, zal de stok tegen het uw zijde of heup komen om u te laten weten dat u slaat zonder stevige polsen.

Putoefening

Oefenstokken bij puttrainingBij deze oefening voor het recht raken van uw putslag worden de oefenstokken parallel aan de doellijn gelegd. Een stok wordt ongeveer 5 centimeter aan de buitenkant van de bal geplaatst (de afstand is uiteraard afhankelijk van de breedte van uw putter). De andere op een comfortabele afstand van de bal voor de juiste uitlijning van de voeten, het lichaam en de ogen boven de bal.De juiste slag wordt bereikt door het maken van de stabiele putbeweging (klepelslag) waarbij de putter niet de stick raakt en de bal parallel aan de stokken rolt.

De incorrecte heupinzet

De heupinzet bij golfersDit gebeurt meestal wanneer een speler met het bovenlichaam zwaait tijdens de backswing wat resulteert in het inzetten van het bovenlichaam in plaats van het onderlichaam. Tour Sticks kunnen helpen met dit probleem als u de eerste stick parallel aan de doellijn legt met de tweede stok rechtop in de grond aan de buitenkant van de linkerhiel (voor de rechtshandige) golfer. Het doel is om hierbij te voelen dat uw linkerknie en heup eerst de staande stick raken als de club de downswing begint.

Dit zijn slechts een 3-tal voorbeelden van de vele oefeningen die met deze sticks gedaan kunnen worden. Op internet kunt een vele van deze oefeningen vinden zoals bijvoorbeeld op deze Amerikaanse website. Per set van 2 stokken in een doorzichtige koker die gemakkelijk in uw golftas past. De stokken zijn in 2 delen opgebouwd die met een elastiek aan de binnenzijde en verchroomde verbindingstukken gemakkelijk in elkaar te schuiven zijn.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 4260091019374
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Silverline Golf
  • SKU (eigen artikel code): 189804

http://www.spaendoncksport.nl/ Advertentienummer: 43467873

Meer advertenties van Spaendoncksport

Link: