Odyssey Triple Track Putter Marxman

€ 259,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 259,95
Sinds:
1 week
Gezien:
12 keer
Plaats:
Zwolle, OV
Adverteerder:
Golfcenter Sporthaantje
Telefoon:
0388888381
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.4931,6.119021
Golfcenter Sporthaantje
Odyssey Triple Track Putter Marxman
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Odyssey Triple Track Putter Marxman

Omschrijving:

Odyssey Triple Track Stroke Lab putters

Een putter geïnspireerd op een golfbal - om het oplijnen makkelijker te maken. Dat is het idee achter deze nieuwe lijn putters van Odyssey - en soms zegt één beeld meer dan duizend woorden:

De Triple Track putter is er in vijf verschillende modellen al deze putters hebben de unieke Triple Track richtsysteem op de bovenkant van het putter hoofd.

De drie opvallende gekleurde lijnen op de golfbal (verkrijgbaar op de ERC Soft en ChromeSoft) zijn overgebracht naar de bovenkant van het putterhoofd. Het principe achter deze rood-wit-blauw kleurstelling is het Vernier Hyper Acuity, een systeem dat ook op vliegdekschepen wordt gebruikt om straaljagers veilig te laten landen. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze gekleurde lijnen het richten van een object makkelijker maakt. Eerst waren de golfballen aan de beurt, en nu komt daar een Odyssey putter bij.

#1 op de Tour

Odyssey is al enige tijd de #1 putter op de wereldwijde tours. Om dat te blijven zet het merk vol in op innovatie. De inspiratie voor deze opvallende Triple Track putters komt van de gelijknamige golfbal die een tijdje geleden verscheen (en o.a. gebruikt wordt door Phil Mickelson).

'We waren direct geïntrigeerd door de Triple Track golfbal', zegt Sean Toulon, General Manager van Odyssey. 'We begonnen gelijk lijnen te tekenen op het putterhoofd, en inderdaad, uit tests kwam naar voren dat het combineren van een Triple Track golfbal met een Triple Track putter de accuratesse bevorderde.'

Naast Triple Track komt de Stroke Lab technologie, die vorig jaar werd geïntroduceerd, ook terug in deze nieuwe putters. Wat is Stroke Lab? In het kort gaat het om een andere gewichtsverdeling, en dat helpt volgens Odyssey bij het tempo en de consistentie in de stroke.

Er is 40 gram aan gewicht verplaatst in de shaft. 10 gram richting het clubhoofd en 30 gram richting de grip van de putter. Het zorgt voor een andere balans in de shaft, die bestaat uit graphite en een stalen punt.

Dankzij Stroke Lab zou de lengte van de backswing, de stand van het blad bij impact en clubhoofdsnelheid consistenter zijn. Topspelers als Phil Mickelson, Xander Schauffele, Francesco Molinari en Danny Willet gebruiken allemaal een Odyssey putter met een Stroke Lab shaft. 

 Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van ODYSSEY.
U kunt alle putters uitproberen op onze puttingmatten en puttinggreens, alle putters kunnen direct - indien nodig - helemaal op maat gemaakt worden.Over ons
Golfcenter Sporthaantje dé Golfspecialist in Noord Nederland met 4 vestigingen.
We zijn officieel dealer van alle grote merken in de golfsport van clubs-tassen-trolley's-kleding-schoenen-ballen en accessoires. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd in hun specialiteit van clubfitting tot schoenenverkoper. We maken gebruik van het Flightscope X2 systeem, zodat u op de juiste manier gefit wordt. Sporthaantje staat bekend om de enorme voorraad schoenen en kleding en om de gezellige en ontspannen sfeer.

OFFCOURSE WINKELS:
Golfcenter Sporthaantje (1000m2 golfplezier)
Stationsweg 41a
9201 GG Drachten
tel.0512- 546622/06-23781675

Golfcenter Sporthaantje (1000m2 golfplezier)
Benjamin Franklinstraat 20a
8013 NC Zwolle
tel. 038-4601788/8888381

ONCOURSE WINKELS:
Golfcenter Sporthaantje (Gelpenberg)
Gebbeveenweg 1
7854 TD Aalden
tel. 0591-372174

Golfcenter Sporthaantje (Hildenberg)
Gruun 3
8426 NA Appelscha
06-23781675

U kunt altijd GRATIS bij beide winkels parkeren zolang u wilt!!!!

Specificaties:
  • Conditie:

http://www.sporthaantje.com/ Advertentienummer: 43051067

Meer advertenties van Golfcenter Sporthaantje

Link: