2020 Cobra SpeedZone Fairwaywoods

€ 289
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 289
Sinds:
1 week
Gezien:
8 keer
Plaats:
Zwolle, OV
Adverteerder:
Golfcenter Sporthaantje
Telefoon:
0388888381
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.4931,6.119021
Golfcenter Sporthaantje
2020 Cobra SpeedZone Fairwaywoods
Versturen

Alle velden zijn verplicht

2020 Cobra SpeedZone Fairwaywoods

Omschrijving:

 Voor wie een A-merk fairway wood zoekt die er niet alleen erg trendy uitziet maar ook prima specificaties heeft, is deze krachtige, zwart-gele Cobra Speedzone fairway wood zéker een interessante optie. Belangrijke technieken maken de club erg vergevingsgezind waardoor exact zuiver raken van de bal niet noodzakelijk is voor een keurige balvlucht. De unieke combinatie van een carbon kroon (bovenkant clubhoofd) en een CNC gefreesd clubblad zorgen voor maximale agressie en optimale speelbaarheid.

 

De techniek
De Speedzone techniek die Cobra in deze club gebruikt, maakt de club lekker agressief. Het is een combinatie van vier belangrijke technische details die duidelijke meerwaarde brengen. Zo is de Hollow-Split Rails in de zool van het clubhoofd zo gevormd dat de sweetspot 70% groter is dan normaal. De Baffler techniek zorgt daarbij dat de weerstand met de ondergrond minimaal is en er dus maximale balsnelheid overblijft. Het CNC-gefreesde slagvlak is dun, sterk en veerkrachtig tot aan de uiterste, technisch toelaatbare grenzen. De lichter uitgevoerde Carbon kroon (bovenkant clubhoofd) brengt het zwaartepunt omlaag waardoor de bal gemakkelijker de lucht in gaat en er meer vergeving ontstaat. Allemaal specificaties die uw golfspel beter maken.

Geel / zwart of zwart wit? 
Kleur is een kwestie van smaak, da's duidelijk. Maar... de kroon van zwart-gele Speedzone fairway woods is in hoogglans afgewerkt terwijl te zwart-witte versie mat is afgewerkt. Vooral dat laatste maakt hem qua design erg high-tech...

Cobra Connect: geïntegreerde Arccos Sensor met App
Handige gadget in deze modellen is de Arccos sensor die in de achterzijde van de grip is geïntegreerd. Hiermee is deze club draadloos te koppelen met uw smartphone en via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode). Deze tool genereert data over uw prestaties en vaardigheden en maakt het verbeteren van uw handicap gemakkelijker. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weet uw fairway wood, dankzij de GPS in uw smartphone, overal de weg. Erg handig!

Standaard uitvoering
Deze Cobra Speedzone fairway woods zijn standaard uitgerust met de Mitsubishi Tensei Blue (regular en stiff flex) of de UST Mamiya Helium shaft (Lite / Sr. flex). De grip is de Lamkin Crossline 58+ Connect grip.
Fitting opties: Bel gerust of stuur een mail voor meer informatie.

In loft verstelbaar... da's handig!
De fairway woods uit de Speedzone serie zijn uitgerust met Cobra's MyFly techniek. Hierdoor is de club in loft verstelbaar over een traject van 3 graden. De hoogte van uw balvlucht is hierdoor dus prima aan te passen aan wat voor uw swing optimaal is. Ook is de club daarmee gemakkelijker te integreren in de rest van uw set

Breng eens een bezoekje in onze 1000m2 grote winkels te Drachten of Zwolle om de allernieuwste clubs GRATIS uit te proberen!
Golfcenter Sporthaantje is officieel dealer van COBRA.Over ons
Golfcenter Sporthaantje dé Golfspecialist in Noord Nederland met 4 vestigingen.
We zijn officieel dealer van alle grote merken in de golfsport van clubs-tassen-trolley's-kleding-schoenen-ballen en accessoires. Al onze medewerkers zijn gediplomeerd in hun specialiteit van clubfitting tot schoenenverkoper. We maken gebruik van het Flightscope X2 systeem, zodat u op de juiste manier gefit wordt. Sporthaantje staat bekend om de enorme voorraad schoenen en kleding en om de gezellige en ontspannen sfeer.

OFFCOURSE WINKELS:
Golfcenter Sporthaantje (1000m2 golfplezier)
Stationsweg 41a
9201 GG Drachten
tel.0512- 546622/06-23781675

Golfcenter Sporthaantje (1000m2 golfplezier)
Benjamin Franklinstraat

http://www.sporthaantje.com/ Advertentienummer: 43051052

Meer advertenties van Golfcenter Sporthaantje

Link: