My first Steiff Teddy Bear blauw - Steiff 664724

€ 26,55
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 26,55
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden
Gezien:
4 keer
Plaats:
Enschede, OV
Adverteerder:
Goodtoys
Telefoon:
053-4613659
Activiteit:
9 jaar actief op Marktnet
Positie
52.21038,6.962591
Goodtoys
My first Steiff Teddy Bear blauw - Steiff 664724
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

My first Steiff Teddy Bear blauw - Steiff 664724

My first Steiff Teddy Bear blauw

Schattige blauwe mijn eerste Steiff teddybeer. Ideaal als geschenk voor een kleine jongen of een pasgeboren babay. Steiff: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Gemaakt van knuffelzachte blauwe pluche.
Wasmachinewasbaar op 30 graden.

Afmetingen: 24 cm

SPEEL GOED, SPEEL DUURZAAM!

In onze zoektocht naarduurzaam en uitdagend speelgoedvoor onze 3 kinderen konden wij nooit echt vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed aanbied. Speelgoed waargegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maarvanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vindt u dan ook enkel en alleen speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in plastikzakkendiewij ophalen bij plaatselijke ondernemers, wij verzenden uw speelgoedbestelling intweedehands dozen en bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw bestellingCo2 neutraalte laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Kortom wij doen er alles aan om ons mottoSpeel goed, speel duurzaamnaar onze klanten toe, meer dan waar te maken.

http://www.goodtoys.nl/ Advertentienummer: 38926366
Link: