Verve Velocita Jean auto

€ 34,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 34,95
Sinds:
1 week
Gezien:
6 keer
Plaats:
Enschede, OV
Adverteerder:
Goodtoys
Telefoon:
0534613659
Activiteit:
7 maanden actief op Marktnet
Positie
52.20696,6.964254
Goodtoys
Verve Velocita Jean auto
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Playforever VF301

Verve Velocita Jean auto

In de jaren 70 was F1-racen een gevaarlijk spel met hoge snelheid. De auto's waren snel, de chauffeurs waren woedend en de concurrentie was intens. De Velocita-collectie van Playforever is geïnspireerd op de F1-scene van dit tijdperk. Rubberen banden, gestroomlijnde vormen en levendige, glanzende kleuren maken dit een van de coolste auto's die zij ooit hebben gemaakt! Het miniatuurformaat is perfect voor kinderen, maar het ziet er ook even opvallend uit op de plank of het schoorsteenstuk. Een echt collectors stuk.

Net als alle Playforever-producten is Velocita Jean niet alleen mooi ontworpen, maar ook gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen die een leven lang meegaan. Zo is deze prachtige auto van Playforever gemaakt van dik onverwoestbaar ABS kunststof met een hoogglans UV coating en met zorg met de hand gepolijst. De slijtvaste rubber wielen zorgen ervoor dat de auto geruisloos over de vloer rolt.

Een klassieke erfstukschat die generaties lang kan worden doorgegeven en bespeeld. 

Als kind gefascineerd door glimmende voertuigen en snelle bolides ontwerpt Julian Meagher de mooiste speelgoed auto’s voor de kinderen van nu. Mooi om naar te kijken maar ook zeker bedoeld en gemaakt om mee te spelen. 

Playforever werkt samen met een productie-partner die echt begrijpt wat kwaliteit inhoudt en precies weet wat er nodig is om de mooiste producten te bouwen. Hier wordt niet gekozen voor onnodige kostenbesparingen die ten koste van de prestaties en de bouwkwaliteit gaan. Playforever kiest voor de beste materialen, zodat de oppervlakken onberispelijk zijn en de producten zijn absoluut ongeëvenaard. Het doel is om vrijwel onverwoestbaar design-speelgoed te creëren dat een leven lang meegaat en dat is ons inziens meer dan gelukt!

Afmetingen: 15 x 9.5 x 7 cm

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Playforever
  • SKU (eigen artikel code): 447641146

http://www.goodtoys.nl/ Advertentienummer: 45032650
Link: