The 4th Dimension - The 4th Dimension 8866888

€ 29,99
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 29,99
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
2 maanden
Gezien:
1 keer
Plaats:
Enschede, OV
Adverteerder:
Goodtoys
Telefoon:
053-4613659
Activiteit:
9 jaar actief op Marktnet
Positie
52.21038,6.962591
Goodtoys
The 4th Dimension - The 4th Dimension 8866888
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

The 4th Dimension - The 4th Dimension 8866888

Spel The 4th Dimension

The 4th Dimension is een uniek en nieuw bordspel voor jong en oud. Het is een familiespel dat de hele familie weer gezellig om de tafel krijgt, en de kinderen weer achter de computer vandaan haalt. Tevens is het een zeer educatief spel met miljoenen maal meer mogelijkheden dan een schaakspel!

Het spel bevordert:
1 Ruimtelijk inzicht
2 Coördinaten
3 Meta cognitieve vaardigheden
4 Verbindingen
5 Sociale vaardigheden

The 4th Dimension is vervaardigd uit een uitstekende kwaliteit duurzaam hout. De gekleurde kralen zijn geverfd met de door de EU goedgekeurde verf. De uitvoering in hout en de vrolijk gekleurde kralen geven The 4th Dimension een unieke en vrolijke uitstraling.

Het spel wordt geleverd in een stevige doos waarin u het spel goed kunt bewaren. De binnendoos is voorzien met afbeeldingen van de spelfiguren die gespeeld kunnen worden.

De stevige houten onderplaat is voorzien van stokjes waarop de kralen worden geplaatst. Soms schuift een kraal in het begin nog met een beetje weerstand over een stokje. Er zijn 36 kralen van elke geleverde kleur. Voor een van de spelsoorten wordt ook een set dobbelstenen geleverd met op de ene de cijfers 1 t/m 6 en op de andere de letters A t/m F.

The 4th Dimension kan worden gespeeld met 2 tot 6 personen.

SPEEL GOED, SPEEL DUURZAAM!

In onze zoektocht naarduurzaam en uitdagend speelgoedvoor onze 3 kinderen konden wij nooit echt vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed aanbied. Speelgoed waargegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maarvanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vindt u dan ook enkel en alleen speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in plastikzakkendiewij ophalen bij plaatselijke ondernemers, wij verzenden uw speelgoedbestelling intweedehands dozen en bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw bestellingCo2 neutraalte laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Kortom wij doen er alles aan om ons mottoSpeel goed, speel duurzaamnaar onze klanten toe, meer dan waar te maken.

http://www.goodtoys.nl/ Advertentienummer: 38926298
Link: