Speedy Le Mans Boy auto

€ 38,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 38,50
Sinds:
1 week
Gezien:
8 keer
Plaats:
Enschede, OV
Adverteerder:
Goodtoys
Telefoon:
0534613659
Activiteit:
7 maanden actief op Marktnet
Positie
52.20696,6.964254
Goodtoys
Speedy Le Mans Boy auto
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Omschrijving:

Playforever 712

Speedy Le Mans Boy auto

De Speedy Le Mans van Playforever is geïnspireerd op de racewagens die in de jaren dertig de 24-uur van Le Mans reden. Speedy Le Mans Yellow auto is gemaakt van dik onverwoestbaar ABS kunststof met een hoogglans UV coating en met zorg met de hand gepolijst. De slijtvaste rubber wielen zorgen ervoor dat de auto geruisloos over de vloer rolt.

Als kind gefascineerd door glimmende voertuigen en snelle bolides ontwerpt Julian Meagher de mooiste speelgoed auto’s voor de kinderen van nu. Mooi om naar te kijken maar ook zeker bedoeld en gemaakt om mee te spelen. 

Playforever werkt samen met een productie-partner die echt begrijpt wat kwaliteit inhoudt en precies weet wat er nodig is om de mooiste producten te bouwen. Hier wordt niet gekozen voor onnodige kostenbesparingen die ten koste van de prestaties en de bouwkwaliteit gaan. Playforever kiest voor de beste materialen, zodat de oppervlakken onberispelijk zijn en de producten zijn absoluut ongeëvenaard. Het doel is om vrijwel onverwoestbaar design-speelgoed te creëren dat een leven lang meegaat en dat is ons inziens meer dan gelukt!

Formaat 17 x 8.8 x 6.2 cm

Specificaties:

  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Playforever
  • SKU (eigen artikel code): 447656786

http://www.goodtoys.nl/ Advertentienummer: 45032652
Link: