Plantenolie - Erzi 19161

€ 2,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 2,95
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
2 maanden
Gezien:
7 keer
Plaats:
Enschede, OV
Adverteerder:
Goodtoys
Telefoon:
053-4613659
Activiteit:
8 jaar actief op Marktnet
Positie
52.21038,6.962591
Goodtoys
Plantenolie - Erzi 19161
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Plantenolie - Erzi 19161

Plantenolie

Een houten verpakking met plantenolie om in te koke, braden, stoven of voor in de salade.

Het houten speelgoed van Erzi wordt namelijk zo natuurgetrouw mogelijk nagemaakt en dat is goed te zien! Pas maar op voordat je het weet zet je je tanden in een overheerlijke Erzi etenswaren!

Afmetingen: 4,5 x 7, 0 x 3,1 cm
Gewicht: 55 gram

SPEEL GOED, SPEEL DUURZAAM!

Als ouders van 3 kinderen konden wij niet vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed verkoopt. Speelgoed waar gegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maar vanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vindt u dan ook speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in hergebruikte plastikzakken die wij ophalen bij plaatselijke ondernemers, wij verzenden uw bestelling in hergebruikte dozen en u heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om uw bestelling Co2 neutraal te laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Kortom wij doen er alles aan om ons motto Speel goed, speel duurzaam meer dan waar te maken.

http://www.goodtoys.nl/ Advertentienummer: 37445738
Link: