Lift 'n Look Alfabet puzzel - Tidlo 0006

€ 9,95
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 9,95
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
2 maanden
Gezien:
2 keer
Plaats:
Enschede, OV
Adverteerder:
Goodtoys
Telefoon:
053-4613659
Activiteit:
9 jaar actief op Marktnet
Positie
52.21038,6.962591
Goodtoys
Lift 'n Look Alfabet puzzel - Tidlo 0006
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Lift 'n Look Alfabet puzzel - Tidlo 0006

Lift 'n Look Alfabet puzzel

De Lift N Look Alfabet puzzel is ideaal voor het onderwijs van uw kleintje bij die belangrijkste vaardigheid van letter herkenning. Bij elk puzzelstukje dat opgetild wordt is er een bekend dier op het bord die overeenkomt met Engelse benaming overeenkomt met de letter bijv. een slang achter de 'S' . Dit helpt om leesvaardigheid en de Engelse taal te bevorderen. Letters op het bord kunnen ook worden gebruikt als tekenen templates of als steun bij het lezen en schrijven.

- Spoort vroege letter herkenning aan
- Elke letter gekoppeld aan een vertrouwd Engelstalig karakter om de leesvaardigheid te bevorderen
- 26 stuks van A tot Z

Afmetingen: L42 x W30 cm

SPEEL GOED, SPEEL DUURZAAM!

In onze zoektocht naarduurzaam en uitdagend speelgoedvoor onze 3 kinderen konden wij nooit echt vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed aanbied. Speelgoed waargegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maarvanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vindt u dan ook enkel en alleen speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in plastikzakkendiewij ophalen bij plaatselijke ondernemers, wij verzenden uw speelgoedbestelling intweedehands dozen en bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw bestellingCo2 neutraalte laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Kortom wij doen er alles aan om ons mottoSpeel goed, speel duurzaamnaar onze klanten toe, meer dan waar te maken.

http://www.goodtoys.nl/ Advertentienummer: 38926331
Link: