Kledingset 30 cm Regenjas Roze Medium - Bigjigs Toys BJD532

€ 7,75
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 7,75
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
2 maanden
Gezien:
5 keer
Plaats:
Enschede, OV
Adverteerder:
Goodtoys
Telefoon:
053-4613659
Activiteit:
8 jaar actief op Marktnet
Positie
52.21038,6.962591
Goodtoys
Kledingset 30 cm Regenjas Roze Medium - Bigjigs Toys BJD532
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Kledingset 30 cm Regenjas Roze Medium - Bigjigs Toys BJD532

Kledingset 30 cm Regenjas Roze Medium

Ontluikende fashionista's zullen genieten van de verzameling kleding voor haar lappenpop van 34/35 cm groot en een mooie regenjas mag natuurlijk niet ontbreken.

Deze regenjas is geschikt voor onze 34/35 cm Bigjigs lappenpoppen.

Al onze poppen helpen om creatieve rollenspel sessies te inspireren en een echt gevoel van kameraadschap te ontwikkelen. Bigjigs poppen zijn leverbaar in 3 verschillende hoogtes - 28 cm, 35 cm en 38 cm.

SPEEL GOED, SPEEL DUURZAAM!

Als ouders van 3 kinderen konden wij niet vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed verkoopt. Speelgoed waar gegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maar vanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vindt u dan ook speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in hergebruikte plastikzakken die wij ophalen bij plaatselijke ondernemers, wij verzenden uw bestelling in hergebruikte dozen en u heeft bij ons zelfs de mogelijkheid om uw bestelling Co2 neutraal te laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Kortom wij doen er alles aan om ons motto Speel goed, speel duurzaam meer dan waar te maken.

http://www.goodtoys.nl/ Advertentienummer: 37647852
Link: