Dino Trein - Bigjigs Toys BJT465

€ 12,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 12,50
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
12 keer
Plaats:
Enschede, OV
Adverteerder:
Goodtoys
Telefoon:
053-4613659
Activiteit:
9 jaar actief op Marktnet
Positie
52.21038,6.962591
Goodtoys
Dino Trein - Bigjigs Toys BJT465
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Dino Trein - Bigjigs Toys BJT465


Dino Trein

De Dino trein is de perfecte accessoire voor de Dino Trein set. Lekker rijden door een prehistorisch land ver weg. de magnetische koppelingen zorgen voor compatibiliteit met alle andere rijtuigen in de Bigjigs Rail bereik.

De gehele Bigjigs treinen serie is compatibel met andere toonaangevende houten spoorwegsystemen en gemaakt van verantwoord geproduceerder materialen.

Afmetingen: 3.00 x 5.00 x 30.00 cm

SPEEL GOED, SPEEL DUURZAAM!

In onze zoektocht naarduurzaam en uitdagend speelgoedvoor onze 3 kinderen konden wij nooit echt vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed aanbied. Speelgoed waargegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maarvanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vindt u dan ook enkel en alleen speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in plastikzakkendiewij ophalen bij plaatselijke ondernemers, wij verzenden uw speelgoedbestelling intweedehands dozen en bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw bestellingCo2 neutraalte laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Kortom wij doen er alles aan om ons mottoSpeel goed, speel duurzaamnaar onze klanten toe, meer dan waar te maken.

http://www.goodtoys.nl/ Advertentienummer: 39735900
Link: