Bronto Brug - Bigjigs Toys BJT242

€ 18,25
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 18,25
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
2 maanden
Gezien:
10 keer
Plaats:
Enschede, OV
Adverteerder:
Goodtoys
Telefoon:
053-4613659
Activiteit:
9 jaar actief op Marktnet
Positie
52.21038,6.962591
Goodtoys
Bronto Brug - Bigjigs Toys BJT242
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Bronto Brug - Bigjigs Toys BJT242


Bronto Brug

Een spannende wereld van de spoorwegen en de dinosaurussen wordt tot leven gebracht als treinen en hun wagens kruipen over de achterkant van de Bronto Brug en zoef ..... via de andere kant er weer af!

De gehele Bigjigs treinen serie is compatibel met andere toonaangevende houten spoorwegsystemen en gemaakt van verantwoord geproduceerder materialen.

SPEEL GOED, SPEEL DUURZAAM!

In onze zoektocht naarduurzaam en uitdagend speelgoedvoor onze 3 kinderen konden wij nooit echt vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed aanbied. Speelgoed waargegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maarvanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vindt u dan ook enkel en alleen speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in plastikzakkendiewij ophalen bij plaatselijke ondernemers, wij verzenden uw speelgoedbestelling intweedehands dozen en bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw bestellingCo2 neutraalte laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Kortom wij doen er alles aan om ons mottoSpeel goed, speel duurzaamnaar onze klanten toe, meer dan waar te maken.

http://www.goodtoys.nl/ Advertentienummer: 39735899
Link: