Blauwe bosbes Yoghurttoetje - Erzi 17107

€ 1,50
Provincie Overijssel
Prijs:
€ 1,50
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
2 keer
Plaats:
Enschede, OV
Adverteerder:
Goodtoys
Telefoon:
053-4613659
Activiteit:
9 jaar actief op Marktnet
Positie
52.21038,6.962591
Goodtoys
Blauwe bosbes Yoghurttoetje - Erzi 17107
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Blauwe bosbes Yoghurttoetje - Erzi 17107


Blauwe bosbes Yoghurttoetje

Een maaltijd is pas echt af als het afgesloten wordt met een overheerlijk blauwe bosbes yoghurttoetje. Dit toetje is helemaal gemaakt van hout.

Het houten speelgoed van Erzi wordt namelijk zo natuurgetrouw mogelijk nagemaakt en dat is goed te zien! Pas maar op voordat je het weet zet je je tanden in een overheerlijke Erzi etenswaren! De visfilet is in een tinnenblik geleverd dus ideaal voor de verkoop in uw eigen supermarkt.

A cm H, dwarsdoorsnede 4.2 cm
Gewicht: 23 gram

SPEEL GOED, SPEEL DUURZAAM!

In onze zoektocht naarduurzaam en uitdagend speelgoedvoor onze 3 kinderen konden wij nooit echt vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed aanbied. Speelgoed waargegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maarvanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vindt u dan ook enkel en alleen speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in plastikzakkendiewij ophalen bij plaatselijke ondernemers, wij verzenden uw speelgoedbestelling intweedehands dozen en bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw bestellingCo2 neutraalte laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Kortom wij doen er alles aan om ons mottoSpeel goed, speel duurzaamnaar onze klanten toe, meer dan waar te maken.

http://www.goodtoys.nl/ Advertentienummer: 39350334
Link: