Chenilledraad - 6 mm

€ 2,75
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 2,75
Sinds:
2 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Woerden, UT
Adverteerder:
Houten Onderwijsmateriaal
Telefoon:
+3252520132
Activiteit:
12 maanden actief op Marktnet
Positie
52.09431,4.849887
Houten Onderwijsmateriaal
Chenilledraad - 6 mm
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Chenilledraad - 6 mm

Chenilledraad, ook wel bekend als pijpenragers, met hun mooie stevige nylon borstelharen, zijn geweldig om je creativiteit te uiten. Chenille is een ideaal accessoire voor tal van creatieve hobbyprojecten.

De pijpenrager is eenvoudig te vormen zoals u dat wilt en u kunt de uiteinden gemakkelijk aan elkaar bevestigen door te draaien zonder lijm te gebruiken. Probeer spiraalvormige vormen te maken door de pijpenrager om een potlood of iets dergelijks te wikkelen.

Chenilledraad biedt een schat aan creatieve mogelijkheden. Gebruik ze om grappig haar, armen, benen, vleugels enz. te maken voor je figuren. Je kan ze gemakkelijk in piepschuim of in figuren van Silk Clay® steken zonder dat er lijm nodig is. Maak kleine ornamenten, bijvoorbeeld door de pijpenragers in hartjes te vormen - je kunt proberen om kralen toe te voegen voor extra decoratie. Een super accessoire voor veel hobbyactiviteiten.


Inhoud

set van 50 chenilledraden (afm. 30 cm x 0,6 cm) - (kleur naar keuze: wit, zwart, grijs, bruin, rood, geel, blauw, groen, roze en diverse kleuren)

Houten Onderwijsmateriaal is een sterk groeiend bedrijf dat handgemaakte houten spelborden ontwerpt. Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen op onze website waar u, buiten onze eigen spelborden, een zeer uitgebreid assortiment van de meest uiteenlopende educatieve producten zult vinden.

houtenonderwijsmateriaal.be
Sint-Martensommegangstraat 23B, 9220 MOERZEKE
052 52 01 32 - info@houtenonderwijsmateriaal.be

http://houtenonderwijsmateriaal.be/ Advertentienummer: 60550998

Meer advertenties van Houten Onderwijsmateriaal

Link: