Tibetaanse Aum hanger aan ketting

€ 15,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 15,95
Sinds:
3 dagen
Gezien:
5 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Tibetaanse Aum hanger aan ketting
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Tibetaanse Aum hanger aan ketting

Het design van deze ketting is geïnspireerd op de eeuwenoude tradities en symboliek van Tibet. De prachtige sieraden uit dit gebied staan bekend om de combinatie van goud en zilver, verfraaid met edelstenen zoals turkoois en koraal.

In het midden van deze prachtige handgemaakte hanger staat het Aumteken afgebeeld. Dit teken symboliseert de allereerste oerklank waaruit alles ontstaan is. Van de A van Alpha (het begin) tot de Um van Omega (het einde). Aum omvat alles, is een niet te begrijpen grootheid in geluid.

Het Aum of Om kom je vaak tegen in Boeddhistische en Hindoestaanse mantra’s aan het begin van een zin en wordt als de basis-mantra beschouwd. Men gelooft dat de trilling van deze klank een verheffende werking op de trilling van het lichaam heeft, waardoor een hoger bewustzijn bereikt wordt. Vandaar ook dat vaak belang gehecht wordt aan de juiste uitspraak. Volgens sommige theorieën geeft deze klank ook een opstijgende lijn langs de chakra’s weer.

Een bekende Boeddhistische mantra is: Om Mani Padme Hum ook wel de mantra van mededogen. Het betekent: de parel van het universum is de lotus van mijn hart oftewel: we moeten binnen in onszelf kijken om de vrede van de Boeddha te vinden.

Deze druppelvormige hanger van messing is met de hand gemaakt en opgevuld met steentjes in de traditionele Tibetaanse kleuren Turkoois en Koraal. De hanger is circa 2,5 cm. lang en 1,5 cm. breed en hangt aan een gevlochten koord met een lengte van circa 45 cm.


Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531866

Meer advertenties van Happybazaar

Link: