Levensboom Edelsteen ketting zilverkleurig

€ 24,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 24,95
Sinds:
1 week
Gezien:
6 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Levensboom Edelsteen ketting zilverkleurig
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Levensboom Edelsteen ketting zilverkleurig

Zilverkleurige draad is met de hand om de mooie geslepen edelsteen gewikkeld in het patroon van een levensboom. Het resultaat is een pracht van een sieraad om trots te dragen.

De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, en verlossing. Ook is de levensboom natuurlijk een symbool voor het leven zelf. Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld. Met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is een bemiddelaar tussen goden en mensen.

De hanger is circa 5 cm. lang en 3 cm. breed en hangt aan een zilverkleurige ketting met een lengte van circa 50 cm.

Maak voor jouw ketting de keuze uit onderstaande kleuren/stenen;

  • Zwart: Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking.
  • Donkerblauw: Blauwstroom is ontwikkeld door Italiaanse monniken en alchemisten in de 16e eeuw volgens een geheim procedé. De ingesloten koper-deeltjes geven een prachtig glinsterend effect. Deze steen wordt in de edelsteenkunde ingezet om psychische belastingen te verminderen, die psychosomatische storingen veroorzaken. Voorkomt opkroppen van emoties en zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je eigen gevoelens. Als hanger gedragen wordt op harthoogte geeft het een positievere levensinstelling en stimuleert zelfacceptatie.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531995

Meer advertenties van Happybazaar

Link: