Chrysocolla in sierlijke, vergulde hanger

€ 11,95
Provincie Noord-Brabant
Prijs:
€ 11,95
Sinds:
5 dagen
Gezien:
1 keer
Plaats:
Oisterwijk, NB
Adverteerder:
Happybazaar
Activiteit:
8 maanden actief op Marktnet
Positie
51.57892,5.175187
Happybazaar
Chrysocolla in sierlijke, vergulde hanger
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Chrysocolla in sierlijke, vergulde hanger

Deze sierlijke, opengewerkte hanger is circa 2,5 cm. breed en 4 cm. lang en is geplateerd met een laagje wit goud. De hanger is 18kgp gestempeld (18 karat gold plated) en omvat de edelsteen Chrysocolla. Desgewenst kan er ook een zilveren kettinkje van 45 of 50 cm. lengte bij geleverd worden.

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht en werkt activerend of kalmerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Als men weinig energie heeft en zich futloos voelt, werkt het activerend, geeft kracht en zet aan tot handelen. Als men nerveus of gespannen is werkt de s teen kalmerend en verlicht overprikkeldheid en stress. Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet verminderen.

De steen zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid naar boven komen. Het bevordert helderheid van geest, maakt creatief en bevordert communicatie. Spiritueel absorbeert het negatieve energie en reinigt en activeert de chakra's.

LET OP: zowel de steen, als de exacte vorm van de hanger kan iets afwijkend zijn van de foto omdat iedere hanger uniek is.
Er zijn ook hangers met diverse andere edelstenen leverbaar! Zie foto's voor wat voorbeelden.

Gratis verzending (binnen Nederland) en bovendien: niet tevreden, geld terug garantie!

http://www.happybazaar.nl/ Advertentienummer: 50531697

Meer advertenties van Happybazaar

Link: