Jean Michel Cavada Box Keratine Shampoo + Keratine Masker 2

€ 34,95
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 34,95
Sinds:
2 weken
Gezien:
1 keer
Plaats:
Breukelen, UT
Adverteerder:
Haarboetiek
Telefoon:
+32493349977
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.16191,5.024668
Haarboetiek
Jean Michel Cavada Box Keratine Shampoo + Keratine Masker 2
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Jean Michel Cavada Box Keratine Shampoo + Keratine Masker 2

Omschrijving:

Jean Michel CAVADA is een Frans bedrijf gespecialiseerd in cosmetica en haarproducten. Professionele, efficiënte en innovatieve producten die de hoofdhuid en het haar respecteren. Het bedrijf is expert in het straightenen van Brazilië en biedt u een breed scala aan professionele producten waarmee u uw stijl en het onderhoud ervan zo goed mogelijk kunt uitvoeren, afhankelijk van uw haartype.

1- KERATIN SHAMPOO Dankzij de formule die rijk is aan keratine, herstructureert de KERATINE -behandelingsshampoo van JEAN-MICHEL CAVADA PARIS je haar in de diepte door het maximale bescherming te bieden tegen externe agressies (vervuiling, thermische hitte, UV-stralen).

Perfect gereinigd en gehydrateerd, uw haar wordt zacht, soepel en gemakkelijk te ontwarren. Regelmatig gebruikt, zal KERATIN’R behandelingsshampoo van JEAN-MICHEL CAVADA uw haar volume en glans geven en het tegelijkertijd voeden.

Gebruik: Verdeel de shampoo over nat haar, masseer in en spoel voorzichtig uit. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk spoelen.

2- Het KERATINe MASK van JEAN-MICHEL CAVADA PARIS wordt slechts 1 keer per week gebruikt en bij voorkeur net na de KERATINe BEHANDELINGSSHAMPOO. Verrijkt met keratine, ontwart, verzacht en voedt het masker het haar. Het dringt diep in de haarvezel om de glans, vitaliteit en soepelheid van verzwakt haar te herstellen en lang haar te versterken.

Gebruik: Eenmaal per week, na uw KERATINE -behandelingsshampoo, het masker op uw hoofdhuid aanbrengen, van wortel tot punt. Bedek je haar en laat het product 5 minuten inwerken. Eindig door voorzichtig te spoelen.

Inhoud van uw pakket:

  • 1x KERATINE JEAN-MICHEL CAVADA-shampoo (650 ml)
  • 1x KERATINE JEAN-MICHEL CAVADA-masker (650 ml)


Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikelcode): 3760138200020
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Jean Michel Cavada
  • SKU (eigen artikel code): 3760138200020

http://www.haarboetiek.be/ Advertentienummer: 52816161
Link: