Figuretta small wallet met Card Protector

€ 38,95
Provincie Flevoland
Prijs:
€ 38,95
Sinds:
2 weken
Gezien:
7 keer
Plaats:
Marknesse, FL
Adverteerder:
Flores' Lederwaren
Telefoon:
0527240755
Activiteit:
3 jaar actief op Marktnet
Positie
52.70535,5.862981
Flores' Lederwaren
Figuretta small wallet met Card Protector
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Figuretta small wallet met Card Protector

Omschrijving:

Small wallet met Figuretta Card Protector, hét alternatief voor de Secrid slim wallet.
Inmiddels zijn er al miljoenen bankpassen voorzien van een NFC-chip. Zoals u met een OV-chipkaart in- en uitcheckt door de pas in de buurt van de terminal te houden, kunt u met deze betaalpas contactloos afrekenen. Om het risico te beperken dat gevoelige informatie door 'hackers' wordt uitgelezen, komt Figuretta met de handige Card Protector op de markt.

De Figuretta Card Protector biedt door de innovatieve aluminium behuizing bescherming tegen Radio Frequency Identification (RFID). Naast het veilig opbergen van 6 pasjes en/of creditcards in deze creditcard houder is er ruimte om andere pasjes zoals een OV-chipkaart, visitekaartjes en bonnetjes netjes in op te bergen. Met de Figuretta Card Protector heeft u een ideale betaalpasbescherming: een veilige small wallet die het risico op ongewenst uitlezen van gevoelige chips door onbevoegden minimaliseert.

De Figuretta Card Protecor is niet alleen een veilig, slim en makkelijk opbergsysteem waarin u uw bankpasjes veilig kunt opbergen, deze pasjeshouder zorgt er ook voor dat de pasjes netjes en in goede staat blijven. Met deze vernieuwde small wallet raken uw pasjes niet beschadigd. De small wallet heeft buiten het aluminium Figuretta systeem ook nog een papiergeld vak en ruimte voor 3 creditcards plus een muntgeldvakje aan de achterkant van de wallet achter een rits.

Deze small wallet is leverbaar in drie kleuren een zwarte, een hunter en een burned.

Afmetingen: 10 cm. hoog, 8 cm. breed.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Verzenden
  • SKU (eigen artikel code): 36486212

http://www.floreslederwaren.nl/ Advertentienummer: 40792420

Meer advertenties van Flores' Lederwaren

Link: