Clip in extensions Samshairextensions.nl

Provincie Noord-Holland
Hoogste bod:
Nog niet geboden
Sinds:
3 maanden+
Gezien:
139 keer
Plaats:
Amsterdam, NH
Adverteerder:
Sha
Activiteit:
4 jaar actief op Marktnet
Positie
52.35322,4.892995
Sha
Clip in extensions Samshairextensions.nl
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Alle velden zijn verplicht

Clip in extensions Samshairextensions.nl

Clip in extensions zijn er in verschillende kleuren en maten

Wil je graag een haar verlenging wat een hoog gebruikersgemak heeft en wat je in slechts 2 minuten zelf in kan brengen? Kies dan voor clip extensions. Wanneer je deze vorm van verlenging kiest hoef je niet perse een afspraak met de kapper te maken. Het haar is bevestigd aan roestvrije hoogwaardige clipjes welke erg gebruiksvriendelijk zijn. Bezoek vandaag nog de webwinkel van Sams hair. Je kunt hier zeer eenvoudig zelf je haar set samenstellen en online bestellen!

Tijdens het samenstellen van je eigen Clip in hair extensions heb je de keuze uit 4 opties:

 1. Haar structuur
 2. Gewicht haar
 3. Lengte van het haar
 4. De kleur van de goedkope clip in haar extensions

Clipon extensions bieden wij aan in verschillende gewichtsklasse. Voornamelijk hebben wij de volgende gewichten.

 • 70gram
 • 100gram
 • 120gram
 • 130gram
 • 160gram
 • 180gram
 • 220gram

Naast gewicht van clip in extensions heb je ook nog degradaties in kwaliteit, kleur en duurzaamheid.

Het is belangrijk dat je tijdens het online aankopen van clipon extensions in ieder geval op de volgende punten let:

 • Wat zijn de ervaringen met het betreffende bedrijf?
 • Kan je veilig online betalen
 • Word er garantie gegeven op het product wat je wil gaan kopen?

Zorg ervoor dat je in ieder geval bovenstaande punten behandeld voordat je overgaat tot het kopen. Tegenwoordig zijn er erg veel partijen actief die alleen een Instagram of Facebook account hebben. Dus geen kvk nummer of echte bedrijfsnaam. Kies voor zekerheid kies voor Sams hair.

Wij verkopen Clip in hairextensions van de hoogste kwaliteit. Neem vrijblijvend contact op met onze vriendelijke klantenservice over welke maat, gewicht en set het beste bij u passen. Advies is essentieel en doorslaggevend hebben wij gemerkt. Wanneer klanten iets kopen waar ze achteraf weinig mee hebben dan maken zij gebruik van het 14 dagen retourbeleid. Dit zorgt ervoor dat er meer en meer ontevreden klanten komen.

Om dit te voorkomen zijn wij een 24 uurs klantenservice opgestart welke bemand is met gecertificeerde en erkende haar specialisten. U kunt op verschillende manieren in contact komen met een specialist voor vrijblijvend advies. Dit kan op sociale media platformen zoals Linkedin, Facebook, Twitter, Pinterest en zelfs instagram.

Voor klanten die liever rechtstreeks via de shop contact willen dan kunnen zij indien online gebruik maken van de live chat functie rechtsonder in de webwinkel.

Onze klantenservice begrijpt als geen ander dat er heel veel gebeurd is in dit wereldje en dan met name online. Tegelijkertijd zijn wij verzekerd van onze producten. Wij hebben het online assortiment zodanig uitgebreid en toegankelijk gemaakt dat het voor iedereen in Nederland mogelijk is om online extensions kopen en bestellen. Haar extensions achteraf betalen is geen enkel probleem middels Afterpay. Betaal 2 weken na ontvangst!

Klanten die haren kopen via onze webshop hebben altijd voor onbepaalde tijd garantie. Dit betekend dat wanneer u eenmaal een aankoop doet u altijd verzekerd bent van een prachtige haardos. Dit is voor veel vrouwen een reden om toch de overstap te maken van huidige leverancier naar Hairextensionsonline.

Nieuws: Hairextensionsonline heet tegenwoordig Sams hair. Ga naar de webshop en bezoek het blog voor meer informatie. Ons fashion blog is voornamelijk interessant voor de vrouw welke een diepgaande interesse heeft in fashion en alle gerelateerde onderwerpen hiervan. Tevens geven we geregeld gratis haar weg of kennen we leuke kortingscodes toe aan onze klanten.

Bent u nieuw en gaat u voor de eerste keer clip in extensions human hair kopen? Geef het aan middels de chatbox zodat u een leuke kortingscode kunt krijgen.

Meer advertenties van Sha

Link: