Barburys Ray Palm Brush

€ 9,95
Provincie Utrecht
Prijs:
€ 9,95
Sinds:
Eergisteren
Gezien:
1 keer
Plaats:
Breukelen, UT
Adverteerder:
Haarboetiek
Telefoon:
+32493349977
Activiteit:
2 jaar actief op Marktnet
Positie
52.16191,5.024668
Haarboetiek
Barburys Ray Palm Brush
Versturen

Alle velden zijn verplicht

Barburys Ray Palm Brush

Omschrijving:

Barburys Ray Palm Brush Snor en Baardborstel voor een gezonde mooie baard. Klassieke afwerking, bedoeld zoals de baardborstel bedoeld is.

Barburys Ray Palm Brush

Een mooie baard of snor verdient natuurlijk alle aandacht die bij optimale baardverzorging hoort. Deze brush van Barburys is zowel voor de baard als de snor. Barburys Ray zorgt ervoor dat tijdens het gebruik van deze borstel wordt de talg productie van de haren opgang gebracht waardoor de baard of snorharen er gezonder en mooier uit zien. Ook is het met de Barburys Ray Palm Brush eenvoudig om de baard te stylen.

Deze borstel ligt eenvoudig en lekker in de hand en heeft een mooie klassieke afwerking.

Barburys
Baarden, bakkebaarden, snorren, siks of gladde kaken... vandaag kan en mag alles. Barbiers en kappers moeten steeds op deze wisselende mannentrends inspelen. Ze moeten niet alleen haar knippen, maar ook scheren, baarden trimmen en snorren stylen. Dat geldt natuurlijk ook thuis voor de spiegel, daarom heeft Barburys geweldig en uiteenlopende scheerproducten!

Een Baard
Een baard is mannelijk. En die moet zo af en toe geschoren worden, of juist bijgewerkt. Mannen met baarden veroverden wereld delen, mannen met baarden weten wat ze willen, mannen met baarden zijn echte mannen. Een baard, in wat voor stijl dan ook, is voor een man belangrijk. Het geeft uitstraling; Autoriteit, of juist die Nonchalante look. De producten van Barburys passen geheel in deze denkwijze.Specificaties:
  • Conditie: Nieuw
  • EAN (artikel code): 5412058195730
  • Levering: Verzenden
  • Merk - Algemeen: Barburys
  • SKU (eigen artikel code): 5412058195730

http://www.haarboetiek.be/ Advertentienummer: 50531304
Link: